We zoeken vakantiekrachten!

Is een vakantiebaan in de zorg iets voor jou? Je bent van harte welkom bij onze zorgorganisaties Palet, De Friese Wouden of Elkander.

Als vakantiekracht ben je erg waardevol voor onze organisatie. Dankzij jouw inzet kunnen wij ook in de vakantieperiode de juiste zorg en ondersteuning aan onze bewoners en cliënten bieden.

Wil jij in je vakantie bijverdienen, werkervaring opdoen, je CV een boost geven en de vakantieperiode hierdoor op een zinvolle wijze invullen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Je bent student of scholier en volgt een opleiding in zorg of welzijn. Of je wilt werkzaamheden uitvoeren in de huishoudelijke of facilitaire dienst. Verder ben je flexibel, gemotiveerd, enthousiast en 16 jaar of ouder.

Wat ga je verdienen?
Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. De cao VVT (verzorging, verpleging, thuiszorg) is van toepassing.

Aanmelden
Spreekt dit je aan? Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden. Vergeet niet een motivatiebrief en je CV mee te sturen!

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar vakantiewerk@kwadrantgroep.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij KwadrantGroep (waar De Friese Wouden, Palet en Elkander onderdeel van zijn) in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. 

Sollicitatieformulier vakantiewerk 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht.