Wij gebruiken cookies op deze website.

Lees onze privacyverklaring

Wonen bij ons

Wonen bij ons

Als het moment komt dat thuis wonen echt niet meer gaat, helpen wij u bij het vinden van een passende woonomgeving. In onze woonzorgcentra kunt u rekenen op een veilige en comfortabele omgeving. Uw gewoonten en de zorg die u thuis gewend was zijn voor onze medewerkers het uitgangspunt. Bij ingewikkelde situaties staan zij 24 uur per dag paraat voor het bieden van hoogwaardige zorg. Wij streven ernaar om samen met u elke dag van waarde te laten zijn.

Wij bieden

Wonen met zorg

Als u in één van onze woonzorgcentra woont, of in een locatie voor kleinschalig wonen kunt u gebruik maken van onze zorg en de diensten die aanwezig zijn. We organiseren veel activiteiten en werken in kleine teams. De locaties zijn onderdeel van de gemeenschap in dorp of wijk.

  • Verschillende woonzorgcentra
  • Aandacht voor wie u bent en wat voor u belangrijk is
  • Veel activiteiten en faciliteiten

Aanbieders:

Organizations

Afbeelding
Berchhiem restaurant

Behandeling

De specialisten van KwadrantGroep Behandelteam kunnen u ondersteunen en begeleiden bij problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. U kunt een beroep doen op de specialist ouderengeneeskunde, (gezondheidszorg)psycholoog, fysiotherapeut, logopedist en diëtist.

  • Begeleiding en behandeling
  • Bij sociale, psychische en lichamelijke problemen
  • Uw welzijn staat centraal

Aanbieders:

Organizations

Afbeelding
Logopedie

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons