Verzorgenden IG thuiszorg Heerenveen

Thuiszorg de Friese Wouden zoekt Verzorgenden IG voor meerdere teams in de regio Heerenveen

Bij de thuiszorgteams Noord Aengwirden en De Kompenije in Heerenveen is de vacature ontstaan van Verzorgende IG voor gemiddeld 28 uur in de week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend (thuis)zorgteam. Onder regie van de cliënt zoek je naar de best passende oplossingen. Je voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Jouw uitdaging is daarbij het zelfmanagement van cliënten zo lang mogelijk te behouden en/ of te stimuleren en een bijdrage te leveren aan de positieve gezondheid van cliënten. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en betrekt en versterkt het netwerk rondom de cliënt.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte verbinder.
  • Je bent in staat effectief feedback te geven en te ontvangen.

Over ons
Thuiszorg de Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 35. De cao VVT is van toepassing. De functie is voor onbepaalde tijd.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Janet de Jong, Manager WWZ, op telefoonnummer 06 114 394 31.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren