Verzorgenden IG Cammingaburen Leeuwarden

Palet zoekt twee Verzorgenden IG voor KSW Cammingaburen in Leeuwarden

Bij het zorgteam Kleinschalig wonen Cammingaburen in Leeuwarden is de vacature ontstaan voor twee Verzorgenden IGvoor 20 en 16 uur in de week (onbepaalde tijd).

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend zorgteam. Onder regie van de bewoner zoek je naar de best passende oplossingen. Je voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Jouw uitdaging is daarbij het zelfmanagement van de bewoner zo lang mogelijk te behouden en/ of te stimuleren en een bijdrage te leveren aan de positieve gezondheid van de bewoners. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de bewoners en betrekt en versterkt het netwerk rondom de bewoner.


Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Ervaring in het organiseren van het Huishouden.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Werkervaring in deze functie is een pré, maar geen vereiste.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.


Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 35. De cao VVT is van toepassing. De functie is voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 23 januari 2019online op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jet Lammers, Manager Wonen Welzijn Zorg op telefoonnummer 06 233 900 73.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren