Verzorgende IG/Verpleegkundige Skilhiem, regio Leeuwarderadeel

Palet zoekt een Verzorgende IG/Verpleegkundige in de regio Stiens

Bij het zorgteam Kleinschalig Wonen van woonzorgcentrum Skilhiem in Stiens is de vacature ontstaan van Verpleegkundige óf Verzorgende IG voor gemiddeld 24 uur in de week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verpleegkundige of Verzorgende IG maak je deel uit van een zelforganiserend (thuis)zorgteam met cliënten in de Psychogeriatrie. Onder regie van de cliënt zorg je samen met je team voor de best passende oplossingen. Je coördineert het zorgproces, voert verpleeg- en zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Je ondersteunt, begeleid en coacht collega’s en geeft voorlichting. Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen en het welzijn te bevorderen van de cliënt en zijn of haar omgeving. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van het bestaande netwerk.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma MBO-Verpleegkunde niveau 4 of je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.
  • Je bent bekend met richtlijnen, protocollen en als Verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte ‘verbinder’.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
  • Ervaring is een pré maar geen vereiste.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie Verpleegkundige is ingedeeld in FWG 40, de functie Verzorgende IG in FWG 35. De cao VVT is van toepassing. De functie is voor onbepaalde tijd. Startdatum is 1 oktober 2018. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenen de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer danvóór 28 september 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Janneke Zoethout, Manager WWZ, op telefoonnummer 058 25 76 100.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren