Verzorgende IG/Verpleegkundige Oorizon Leeuwarden

Palet zoekt een Verzorgende IG/Verpleegkundige in Leeuwarden

Voor Oorizon, specialistische afdeling voor doven en slechthorenden binnen de KwadrantGroep zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG/Verpleegkundige voor gemiddeld 24 uur per week (onbepaalde tijd).

Over de functie
Als Verzorgende IG/Verpleegkundige maak je deel uit van een zelf organiserend zorgteam voor mensen in het woonzorgcentrum Greunshiem en op de dagbestedingsgroep. Zoveel mogelijk zoek je samen met de cliënt, onder diens regie, naar de best passende oplossingen. Je coördineert het zorgproces; je voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Je draagt bij aan het welzijn van de cliënt en een doofvriendelijk leef- en woonklimaat. Je stemt de zorg en communicatie – gebarentaal – af op de behoefte van de individuele cliënten en de groep.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal een diploma verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4;
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep oudere doven en slechthorenden;
  • bereid alle diensten te draaien (dag-, avond, nacht en weekenddiensten);
  • bereid zich (verder) te verdiepen in de dovencultuur en de Nederlandse gebarentaal te leren en/of gebarentaalvaardig is (doof/horend/slechthorend).

Over ons
Oorizon biedt verzorging, verpleging, dagbesteding en thuisondersteuning aan dove en slechthorende mensen. Daarnaast werkt Oorizon aan de realisatie van een doof vriendelijke leefomgeving. De afdeling is onderdeel van de KwadrantGroep, een grote regionale werkgever in Friesland die zorg en ondersteuning biedt aan hulpbehoevende mensen.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie in een team van 15 personen. De functie is ingedeeld in FWG 35 of FWG 40, afhankelijk van de functie. Het salaris is conform de cao VVT. De functie is voor onbepaalde tijd. Voor het leren van de gebarentaal bieden wij interne communicatiecursussen en de mogelijkheid tot het volgen van scholing en workshops om je verder te ontwikkelen in de communicatie. Het aantal contracturen is in overleg; minder uren is bespreekbaar.

Interesse
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan vóór 27 maart 2019online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marja Tolman leidinggevende Oorizon tel: 058-2130341

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren