Verzorgende IG Thuiszorgteam Vrijheidswijk Leeuwarden

Palet zoekt per 1 maart een enthousiaste Verzorgende IG voor het thuiszorgteam in de Vrijheidswijk in Leeuwarden.

Bij het thuiszorgteam van de Vrijheidswijk is wegens uitbreiding de vacature ontstaan van Verzorgende IG voor gemiddeld 20 uur in de week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend (thuis)zorgteam. Onder regie van de cliënt zoek je naar de best passende oplossingen. Je voert zorgtaken uit aan de hand van het Zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Jouw uitdaging is daarbij het zelfmanagement van cliënten zo lang mogelijk te behouden en/ of te stimuleren en een bijdrage te leveren aan de positieve gezondheid van cliënten. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en betrekt en versterkt het netwerk rondom de cliënt.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.
  • Je bent flexibel, enthousiast, gedreven en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte ‘verbinder’.
  • bent een teammens, maar kan je ook goed alleen redden.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
  • Je beschikt over een flinke dosis humor en bent iemand waar het team op kan bouwen.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in een van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie voor onbepaalde tijd in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35. Ons zorgproces is ingericht door ONS Nedap Healthcare. Dat betekent je altijd digitaal inzicht hebt in je werk. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 19-2-2019 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Sollicitatiegesprekken gepland op 26 februari 2019.

Wil je eerst meer informatie over deze functie of een keer meelopen in deze wijk? Dit team ontvangt je graag en maken je enthousiast voor de thuiszorg!
Neem dan contact op met Elly Bakker op telefoonnummer 06-51095874

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij een van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren