Verzorgende IG thuiszorgteam Dokkum

Elkander zoekt een Verzorgende IG voor de thuiszorg in de gemeente Dongeradeel.

Bij het thuiszorgteam van Dokkum is een vacature van Verzorgende IG voor gemiddeld 12 uur in de week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend thuiszorgteam. Onder regie van de cliënt zoek je naar de best passende oplossingen. Je coördineert het zorgproces, voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van zijn of haar netwerk.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte ‘verbinder’.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.

Over ons
Elkander biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie voor onbepaalde tijd in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 35 en de cao VVT is van toepassing. Daarnaast bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden én de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 21 september 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Hilda Rozema, Wijkverpleegkundige, kan je veel meer vertellen. Zij is te bereiken op telefoonnummer 088 512 62 00.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren