Verzorgende IG team De Stelp Ameland

Elkander zoekt een Verzorgende IG intramuraal voor het team Verzorging (De Stelp) op Ameland

Bij het zorgteam, locatie De Stelp Ameland, is de vacature ontstaan van Verzorgende IGvoor 24 uur in de week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend thuiszorgteam. Onder regie van de cliënt zoek je naar de best passende oplossingen. Je coördineert het zorgproces, voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van zijn of haar netwerk.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte ‘verbinder’.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.

Over ons
“Een leven lang op Ameland” betekent dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving zorg kunnen ontvangen. Wanneer iemand om wat voor reden niet meer zelfstandig kan blijven wonen, dan is er de mogelijkheid om die passende zorg te ontvangen in De Stelp. De Stelp is een locatie met 45 appartementen in Hollum. Er zijn 16 appartementen voor mensen met dementie. Op deze afdeling wordt de zorg op een kleinschalig wijze geleverd. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie voor in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep. De functie is eerst voor een jaar met de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan voor 17 oktoberonline op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief en je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Tineke Lautenbach, Manager Wonen Welzijn en Zorg, op telefoonnummer 06 15190329.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren