Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Verzorgende IG team De Bouwen 1 Drachten

De Friese Wouden zoekt Verzorgende IG voor het team De Bouwen 1 in de regio Smallingerland

Bij het thuiszorgteam De Bouwen 1 in Drachten is vanwege uitbreiding per 1 mei 2019 een vacature ontstaan voor een Verzorgende IG voor 20 tot 24 uren in de week.

Over de functie

Zorgen doe je samen. Als Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend (thuis)zorgteam. Onder regie van de cliënt zoek je naar de best passende oplossingen. Je coördineert het zorgproces, voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van zijn of haar netwerk.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
  • Je bent bereid om dubbele diensten te draaien.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
  • Ervaring in de thuiszorg is fijn maar geen pré.
  • Je hebt een rijbewijs en een auto tot je beschikking.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een enthousiast team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 35. De cao VVT is van toepassing. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep. De functie is in eerste instantie tijdelijk met de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 30 maart 2019 online op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Doetie Ritmeester, Wijkverpleegkundige, op telefoonnummer 06-121 561 30 (Aanwezig op: Dinsdag en Vrijdag).

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren