Verzorgende IG regio Achtkarspelen

De Friese Wouden zoekt een Verzorgende IG in de regio Achtkarspelen

Bij de zorgteams in woonzorgcentrum ´t Suyderhuys en de thuiszorgteams in de regio Achtkarspelen is vanwege uitbreiding de vacature ontstaan van Verzorgende IG.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend (thuis)zorgteam. Onder regie van de cliënt zoek je naar de best passende oplossingen. Je coördineert het zorgproces, voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van zijn of haar netwerk.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep. De functie is in eerste instantie tot 31 oktober 2019 met de mogelijkheid op vast dienstverband. Uren in overleg te bepalen.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan voor 1 oktober 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief en je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie intramuraal? Neem dan contact op met Reny van der Meer, Manager Wonen Welzijn en Zorg, op telefoonnummer
06 251 280 20 (Reny heeft vakantie van 13 september 2018 tot en met 30 september 2018).
Voor meer informatie voor de functie extramuraal kun je contact opnemen met Riemie Godeschalk, Planningscoördinator, op telefoonnummer 06 151 385 66 (Riemie heeft vakantie van 17 september 2018 tot en met 7 oktober 2018).

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 43/44 in 't Suyderhuys te Surhuisterveen.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren