Verzorgende IG ITZ

De Kwadrantgroep zoekt een Verzorgende IG in de Intensieve Terminale Zorg (ITZ)

Bij het thuiszorgteam ITZ is vanwege uitbreiding de vacature ontstaan van Verzorgende IG in de ITZ in het werkgebied van De KwadrantGroep. Je zult voornamelijk 's nachts werken. De omvang van het contract is in overleg nader te bepalen.

Over de functie
Je verleent zorg aan een gevarieerde groep terminale cliënten in hun thuissituatie. Je werkt vanuit een zelfsturend team waarin je de hoogst mogelijke kwaliteit van leven en sterven bewerkstelligt voor de cliënt diens naasten. Hierin trek je samen op met mantelzorgers, vrijwilligers. professionals en organisatie. Onder regie van de cliënten wordt samen met het wijkteam gezocht naar de best passende oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor een juiste en volledige uitvoering van de persoonsgerichte zorg.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of gelijkwaardig.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Over ons
De KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een team met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 35. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid van verlenging en een vast contract. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 15 decemberonline op deze vacature via onderstaande button.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 19 en 21 december 2017.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Janny Gielink, Manager op telefoonnummer 06 100 489 40.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren