Verpleegkundige Kleinschalig Wonen Blessum

Palet zoekt een Verpleegkundige in voor onze Zorgboerderij in Blessum

Bij het zorgteam van Kleinschalig Wonen zorgboerderij in Blessum zal er per 1 november 2018 de vacature ontstaan van Verpleegkundige voor gemiddeld 24 uur in de week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verpleegkundige maak je deel uit van een zelf organiserend zorgteam. Onder regie van de cliënt zorg je samen met je team voor de best passende oplossingen. Je coördineert het zorgproces, voert verpleeg- en zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Je ondersteunt, begeleid en coacht collega's en geeft voorlichting. Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen en het welzijn te bevorderen van de cliënt in zijn of haar omgeving. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van het bestaande netwerk.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal een diploma MBO-Verpleegkunde niveau 4 of gelijkwaardig.
  • Je hebt minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent bekend met richtlijnen, protocollen en bent BIG-geregistreerd.
  • Je bent flexibel, enthousiast en hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.
  • je bent in bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team voor onbepaalde tijd, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 40. De cao VVT is van toepassing. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken bij de locatie Nij Statelân in Menaam.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 20 oktober 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Julien Meijer,Manager Wonen Welzijn Zorg, op telefoonnummer op 06 -13663259.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren