Verpleegkundigen Ambulante Nachtzorg

Wil jij de nieuwe collega van Anneke worden?

"Werken in de nachtzorg is speciaal", zegt verpleegkundige Anneke Westra van De Friese Wouden. "Het is elke keer anders, soms rustig, een andere keer hectisch. De sfeer 's nachts is anders dan overdag, je hebt meer tijd voor cliënten en er ontstaan soms bijzondere gesprekken. Je werkt zelfstandig en hebt daardoor veel vrijheid. Ik werk nu anderhalf jaar in de nacht en wilde dat ik het eerder had gedaan. Ik vind het heerlijk!"

Wil jij de nieuwe collega van Anneke worden?

Bij het team Ambulante nachtzorg zijn vacatures ontstaan van Verpleegkundigen voor gemiddeld 14-22 uur per week en oproep.

a. op de route Achtkarspelen, startplaats Burgum.
b. op diverse routes in het werkgebied van De Friese Wouden op basis van oproep.

Wie ben jij?
Zoek jij een nieuwe uitdaging in jouw werk? Dan is werken als verpleegkundige in de nachtzorg wellicht iets voor jou! Je werkt van 's avonds 23.00 uur tot 07.00 uur in de ochtend. Je startlocatie is afhankelijk van welke route je rijdt en je gaat op route in het werkgebied van De Friese Wouden. Je komt bij cliënten thuis die ook in de nacht zorg nodig hebben. Als er bij een cliënt een alarm afgaat, ben jij het eerste aanspreekpunt en moet je snel handelen. Je voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en koppelt aan jouw collega's die overdag werken terug hoe de nacht verlopen is. Ervaring in de zorg is belangrijk; je doet je werk in de nacht zelfstandig en het is verantwoordelijk werk. Voor veel van onze cliënten en hun familie ben je als 'nachtverpleegkundige' een belangrijk persoon die er voor zorgt dat de cliënt óók in de nacht vertrouwd thuis kan zijn.

Verder verwachten we van jou dat je:

  • minimaal een diploma MBO-Verpleegkundige niveau 4 hebt of gelijkwaardig.
  • als zorgprofessional stevig in je schoenen staat en de nodige uitdagingen aan kunt.
  • flexibel bent, snel kunt schakelen en goede contactuele eigenschappen hebt.
  • bekend bent met richtlijnen, protocollen en BIG-geregistreerd bent.
  • graag mag autorijden.

Wie zijn wij?
De Friese Wouden is er voor mensen in dorpen en wijken in de gemeenten Heerenveen, Opsterland, Oost- en Weststellingwerf, Smallingerland, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel die aangeven ondersteuning en zorg nodig te hebben. Het kan gaan om huishoudelijke hulp of zorg thuis of om volledige verzorging of verpleging en om specialistische zorg, zoals bijvoorbeeld ondersteuning bij dementie. Wij werken graag nauw samen met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals en ook met lokale organisaties zoals huisartsen en wijkteams. Wij vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Wat bieden wij jou?
Werken in de nachtzorg is speciaal. Wij bieden je daarom een boeiende functie met een grote zelfstandigheid. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen bij De Friese Wouden, wij hebben verschillende opleidingsmogelijkheden. Het betreffen structurele formatieplaatsen. De functie is ingedeeld in FWG 40 en je valt onder de cao VVT.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 13 augustus 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur je CV en motivatiebrief mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie?
Neem dan contact op met Bianca Huizinga of Hinke van Strien, Planning Ambulante Nachtzorg, op telefoonnummer 088 5127002 of via mailadres planning.nachtzorg@friesewouden.nl

Een nacht meelopen?
Je mag ook eerst een nacht meelopen met Anneke of één van haar collega's om te kijken of werken in de nachtzorg iets voor jou is. Ook dit kun je bij Bianca of Hinke aangeven. Je bent van harte welkom!

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren