Verpleegkundige team de Wâlden, regio Dantumadiel

Elkander zoekt een Verpleegkundige in de gemeente Dantumadiel, team de Wâlden

Bij thuiszorgteam de Wâlden, regio Dantumadiel, is vanwege het vertrek van een collega de vacature ontstaan van Verpleegkundige voor gemiddeld 24 uur per week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verpleegkundige maak je deel uit van een zelf organiserend thuiszorgteam. Je hebt een coachende en kwaliteit bevorderende rol richting het team waarbij er in overleg met jou ruimte is om coördinerende taken op te pakken. De zorg voor een aantal cliënten wordt door jou gecoördineerd: je stemt de zorg af met andere zorgdisciplines en betrokken instanties, neemt beslissingen hierin en communiceert hierover. Je bent verantwoordelijk voor de verpleging, begeleiding en verzorging van de cliënten conform de geldende kwaliteitsnormen. Je signaleert zorgvraag en zorgbehoefte van deze cliënten, signaleert knelpunten en onderneemt indien nodig actie. Je stelt individuele zorgplannen op (op basis van indicatie) in afstemming met de cliënt. Zelfmanagement wordt behouden c.q. bevorderd en er wordt een bijdrage geleverd aan het brede aspect van kwaliteit van leven (sociale benadering) van de cliënt.

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige of gelijkwaardig.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.
  • Je bent flexibel en enthousiast.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.

Over ons
Elkander biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 40. De cao VVT is van toepassing. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om extra uren te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep. De functie is voor de duur van een jaar met de mogelijkheid op een vast dienstverband.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 26 november 2018 online op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen!

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Roelie Postma, Wijkverpleegkundige, op telefoonnummer 06 109 175 16.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de eerste week van december 2018.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren