Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Verpleegkundige team de Wâlden, De Westereen

Elkander zoekt een Verpleegkundige in de regio Dantumadiel

Voor het thuiszorgteam de Wâlden in de regio Dantumadeel zoeken wij per direct een Verpleegkundige voor gemiddeld 24 uur in de week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verpleegkundige maak je deel uit van een zelf organiserend (thuis)zorgteam. Onder regie van de cliënt zorg je samen met je team voor de best passende oplossingen. Je voert verpleeg- en zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Je ondersteunt, begeleidt en coacht collega’s en geeft voorlichting.

Jouw uitdaging is daarbij het zelfmanagement van cliënten zo lang mogelijk te behouden en/ of te stimuleren en een bijdrage te leveren aan de positieve gezondheid van cliënten. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en betrekt en versterkt het netwerk rondom de cliënt.

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige of gelijkwaardig.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.
  • Je bent flexibel en enthousiast.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.

Over ons
Elkander biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie voor onbepaalde tijd in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 40. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid van verlenging en een vast contract.
Ons zorgproces is ingericht door ONS Nedap Healthcare. Dat betekent je altijd digitaal inzicht hebt in je werk.
We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.
En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer danvóór 22 mei 2019 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Roelie Postma, Wijkverpleegkundige, op telefoonnummer 06 109 175 16.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren