Verpleegkundige team Appelscha

De Friese Wouden zoekt een Verpleegkundige in de gemeente Ooststellingwerf

Bij het thuiszorgteam Appelscha is per direct de vacature ontstaan van Verpleegkundige voor 30 uur per week.

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als Verpleegkundige maak je deel uit van een zelforganiserend thuiszorgteam. Onder regie van de cliënt zorg je samen met je team voor de best passende oplossingen. Je coördineert het zorgproces, voert verpleeg- en zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Je ondersteunt, begeleidt en coacht collega's en geeft voorlichting. Jouw uitdaging is daarbij cliënten zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten wonen en het welzijn te bevorderen van de cliënt en zijn of haar omgeving. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en maakt gebruik van het bestaande netwerk.

Wie ben jij en wat bieden we?
Jij hebt net de opleiding MBO of HBO-Verpleegkundige afgerond en bent nog lang niet uitgeleerd. Je hebt er zin in om aan de slag te gaan om al het geleerde in praktijk te brengen. In de ouderenzorg, waar je hart ligt.
Maar je bent je er ook van bewust dat als je net klaar bent met de opleiding, je nog geen volleerd Verpleegkundige bent. Dat je nog moet groeien. Wij begrijpen dat en we willen je hierbij helpen. Binnen de aangegeven 30 uur krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook om onze organisatie te leren kennen. We verwachten hierin van jou een actieve houding. We vragen dat je het initiatief neemt om naast je directe zorgtaken, jouw kennis en kunde in te zetten om je team en onze organisatie nóg professioneler te maken zodat onze cliënten áltijd de beste zorg en ondersteuning krijgen.

Je werkt in een klein team je en werkprocessen worden ondersteund door ONS Nedap Healthcare. Dat betekent dat je via je werkmobiel altijd digitaal inzicht hebt in je werk. Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer. Je werkt wisselende diensten en je wordt ingeschaald in FWG 40 van de cao VVT. We bieden je dit dienstverband eerst voor een 1 jaar aan. Als onze samenwerking dit jaar van beide kanten met plezier en zinvol is verlopen, dan krijg je een vast dienstverband aangeboden. Verder bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We ontvangen van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 18 juli 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Minke van der Veen, Regiomanager Smallingerland, Ooststellingwerf, Ambulante nachtzorg & ITZ., op telefoonnummer 06 109 174 59.

Nu solliciteren