Coronavirus

Vanwege het overheidsbesluit hebben wij onze locaties moeten sluiten voor alle bezoekers. Deze maatregel is genomen om de kwetsbare bewoners zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Ook nemen we maatregelen in de thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Hier vindt u alle informatie over onze maatregelen.

 

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Verpleegkundige Berchhiem, Tytsjerksteradiel

De Friese Wouden zoekt een Verpleegkundige in Berchhiem.

Voor het zorgteam op locatie Berchhiem, in de regio Tytsjerksteradiel, zoeken wij per direct een Verpleegkundige voor 24 uur per week.

Wie ben jij?
Zorgen doe je samen. Als Verpleegkundige maak je deel uit van een zelforganiserend (thuis)zorgteam. Onder regie van de cliënt zorg je samen met je team voor de best passende oplossingen. Je voert verpleeg- en zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Je ondersteunt, begeleidt en coacht collega’s en geeft voorlichting.
Jouw uitdaging is daarbij het zelfmanagement van cliënten zo lang mogelijk te behouden en/ of te stimuleren en een bijdrage te leveren aan de positieve gezondheid van cliënten. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en betrekt en versterkt het netwerk rondom de cliënt.

Verder verwachten we van jou dat je:

  • Minimaal een diploma MBO-Verpleegkundige niveau 4 hebt.
  • Werkervaring is een pré.
  • Ervaring met specifieke doelgroep somatiek en psychogeriatrische cliënten.
  • Als zorgprofessional stevig in je schoenen staat en de nodige uitdagingen aan kunt.
  • Flexibel bent, snel kunt schakelen en goede contactuele eigenschappen hebt.
  • Bekend bent met richtlijnen, protocollen en BIG-geregistreerd bent.

Wie zijn wij?
De Friese Wouden is er voor mensen in dorpen en wijken in de gemeenten Heerenveen, Opsterland, Oost- en Weststellingwerf, Smallingerland, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel die aangeven ondersteuning en zorg nodig te hebben. Het kan gaan om huishoudelijke hulp of zorg thuis of om volledige verzorging of verpleging en om specialistische zorg, zoals bijvoorbeeld ondersteuning bij dementie. Wij werken graag nauw samen met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals en ook met lokale organisaties zoals huisartsen en wijkteams. Wij vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.


Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 40. De functie is voor onbepaalde tijd.

Ons zorgproces is ingericht door ONS Nedap Healthcare. Dat betekent dat je altijd digitaal inzicht hebt in je werk.
We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.
En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan online op deze vacature via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatiebrief mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Hiltje Wadman, Planningscoördinator, op telefoonnummer 0511-467 500.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren