Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Verpleegkundige Ambulante Nachtzorg

Voor de Friese Wouden zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige voor de Ambulante Nachtzorg

Bij het team Ambulante nachtzorg is per 1 januari 2021 de vacature ontstaan van Verpleegkundige voor 16 uur per week.

Wie ben jij?
Zoek jij een nieuwe uitdaging in jouw werk? Dan is werken als verpleegkundige in de nachtzorg wellicht iets voor jou! Je werkt van 's avonds 23.00 uur tot 07.00 uur in de ochtend. Je startlocatie is afhankelijk van welke route je rijdt en je gaat op route in het werkgebied van De Friese Wouden. Je komt bij cliënten thuis die ook in de nacht zorg nodig hebben. Als er bij een cliënt een alarm afgaat, ben jij het eerste aanspreekpunt en moet je snel handelen. Je voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en koppelt aan jouw collega's die overdag werken terug hoe de nacht verlopen is. Ervaring in de zorg is belangrijk; je doet je werk in de nacht zelfstandig en het is verantwoordelijk werk. Voor veel van onze cliënten en hun familie ben je als 'nachtverpleegkundige' een belangrijk persoon die er voor zorgt dat de cliënt óók in de nacht vertrouwd thuis kan zijn. Daarnaast ben je inzetbaar binnen het werkgebied van De Friese Wouden.


Verder verwachten we van jou dat je:

  • Minimaal een diploma MBO-Verpleegkundige niveau 4.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soort gelijke functie.
  • Als zorgprofessional stevig in je schoenen staat en de nodige uitdagingen aan kunt.
  • Je bent in te zetten binnen het werkgebied van De Friese Wouden.
  • Flexibel bent, snel kunt schakelen en goede contactuele eigenschappen hebt.
  • Bekend bent met richtlijnen, protocollen en BIG-geregistreerd bent.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie zijn wij?
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Onze kernwaarden zijn: Kracht door verbinding, Oprechte aandacht en niet in de laatste plaats Werkplezier.

Wat bieden wij jou?
Werken in de nachtzorg is speciaal. Wij bieden je daarom een boeiende functie met een grote zelfstandigheid. De cao VVT is van toepassing. De vacature is in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Ons zorgproces is ingericht door ONS Nedap Healthcare. Dat betekent je altijd digitaal inzicht hebt in je werk. Er staat een dienstauto voor je klaar waarvan je geacht wordt gebruik te maken als je dienst hebt.

We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.
En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 5 december 2020 online op deze vacature via onderstaande button en stuur je CV en motivatiebrief mee.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Janny Gielink, Manager Wonen Welzijn Zorg, telefoonnummer 06 100 489 40.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren