Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Verpleegkundig Specialist

De KwadrantGroep zoekt een Verpleegkundig Specialist

Bij het KwadrantGroep Behandelteam ontstaat een vacature voor Verpleegkundig Specialist voor gemiddeld 28-36 uur in de week.

Over de functie
In de rol van Verpleegkundig Specialist verricht je zelfstandig directe medische zorg aan onze cliënten binnen vastgestelde protocollen en samenwerkingsafspraken met de Specialist Ouderengeneeskunde. Binnen de gegeven grenzen schrijf je ook medicatie voor. Je werkt in nauwe samenwerking met een vaste Specialist Ouderengeneeskunde, in gezamenlijkheid wordt de taakdifferentiatie vastgelegd. Je vervult een brugfunctie tussen het verpleegkundige en het medische domein. Dit doe je door het in kaart brengen van medische problematiek, al dan niet samenhangend met verpleegkundige doelen. Op basis hiervan stel je een (multidisciplinair) behandelplan op. Je interpreteert observaties en diagnostische resultaten, stelt behandel- en zorgbehoefte vast. Je werkt in een multidisciplinair team hierin lever je ook een bijdrage in de professionalisering van de teamleden. Dit doe je door het optimaliseren van zorgprocessen en het door ontwikkelen van het medisch- en algemeen zorgbeleid. Uiteraard hoort hier ook het coachen, begeleiden en evt. scholen van teamleden bij. Het werkgebied van de verpleegkundig specialist is de chronische, veelal complexe zorg van verpleeghuisbewoners. Uiteraard stem je, indien nodig af met de specialist ouderengeneeskunde. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op meerdere locaties binnen de KwadrantGroep.


Je profiel

  • Je bent in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Practice.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg.
  • Je bent van nature geduldig en beschikt over de nodige overredingskracht en doorzettingsvermogen.
  • Je bent integer en betrouwbaar.
  • Je bent gemotiveerd tot leren en verder ontwikkelen.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen.

Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket PluZ. Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden. Het KG Behandelteam is de verzameling van alle behandelfuncties, waarbij het werkgebied reikt van zuidoost tot noord en noordwest Friesland. Centraal in het KG Behandelteam staan behandeling, integratie met zorg, innovatie en kennisdeling.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie voor onbepaalde tijd, met volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing, de functie is ingedeeld in FWG 60, studenten FWG 55. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer online op deze vacature via de sollicitatiebutton en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Helga Frauenfelder, verpleegkundig specialist, telefoonnummer 06 11690645 of met Irene Barends, manager KwadrantGroep Behandelteam optelefoonnummer 06 5000 6844.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren