Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Vanaf 15 juni meer bezoekers welkom

9 juni 2020

Vanaf maandag 15 juni zijn bij de locaties van KwadrantGroep weer meer bezoekers welkom. Het kabinet heeft aangekondigd dat de bezoekregeling aan verpleeghuizen en woonzorglocaties in Nederland vanaf 15 juni a.s. verder versoepeld gaat worden. Tot nu toe was één vaste bezoeker per bewoner welkom. De besmetting met coronavirus is inmiddels zo laag, dat een snellere verruiming van de bezoekregeling mogelijk is.

Per locatie van KwadrantGroep wordt een plan gemaakt hoe het bezoek geregeld wordt, met bijvoorbeeld bezoektijden, of er meerdere bezoekers tegelijk mogen komen en of er wel of niet gebruik wordt gemaakt van het digitale boekingssysteem. De bewoners en hun naasten worden hierover geïnformeerd.

Het virus buiten de deur houden
Het is goed nieuws dat onze bewoners meer bezoek mogen ontvangen. Het brengt tegelijk ook onzekerheid met zich mee, omdat niemand weet wat het effect van meer bezoek op de verspreiding met het coronavirus is. Daarom houden we de gezondheid van onze bewoners goed in de gaten en bekijken we continue of we zaken moeten aanpassen.

« Terug naar overzicht