Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Van Smaak neemt maaltijdservice M.O.S. over

Overname Maaltijdenservice M.O.S.
4 december 2015

De Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (M.O.S.) stopt na ruim dertig jaar met haar maaltijdservice. Deze dienst wordt op 11 januari 2016 overgenomen door Van Smaak.

“In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van uitbrengmaaltijden. Veranderingen die de M.O.S. helaas naar de toekomst toe niet meer kan bijbenen. Met deze overname willen we onze klanten een goed aanbod doen gericht op continuïteit en kwaliteit van maaltijden’’, aldus directeur Rachel van den Hoogen van de M.O.S..

Klanten van de M.O.S. kunnen door de overname blijven rekenen op een gegarandeerde maaltijdservice. “Waar mogelijk zullen we dezelfde chauffeurs inzetten die de verse maaltijden aan huis bezorgen. Zo houdt de klant het vertrouwde gezicht aan de deur’’, zegt Henk Peter Jagersma, directeur van Van Smaak.

Nieuwe klanten worden geïntegreerd in de bestaande routes. Dankzij deze efficiënte manier van werken, kunnen de bestaande prijzen worden gegarandeerd. “Waar mogelijk, zullen we de kwaliteit en service verder verbeteren.’’ Naast de bezorgmaaltijden worden ook de maaltijden voor het restaurant @Holdert in Drachten voortaan door Van Smaak verzorgd.

Van Smaak B.V. uit Drachten is al bijna 45 jaar specialist in het leveren en bereiden van maaltijden aan particulieren en zorginstellingen in Noord-Nederland. De overname betekent, naast de reeds bestaande klantenkring, een uitbreiding van het aantal bezorgmaaltijden in Drachten en omgeving.

De overeenkomst is op 4 december jl. ondertekend door de bestuurders Rachel van den Hoogen (M.O.S.) en Roelof Jonkers (Kwadrantgroep, Van Smaak).

« Terug naar overzicht