Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Uitnodiging: opening nieuw gezondheidscentrum in Drachten op 12 september

8 september 2015

Op 12 september openen wij ons nieuwe gezondheidscentrum. Komt u dit met ons vieren?

Wanneer u in het mooie Drachten woont, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Het is dan wel belangrijk dat u hier de zorg kunt krijgen die u nodig heeft. Een gezondheidscentrum dichtbij, waar verschillende zorgpartijen onder één dak gevestigd zijn, is dan ideaal. Het past bovendien helemaal in wat we tegenwoordig de participatiemaatschappij noemen.

Precies dit is wat we in Drachten hebben gerealiseerd aan de Burgemeester Wuiteweg 31-33, tegenover schouwburg de Lawei. Als huisartsenpraktijk Jan Postma, apotheek Ongena, de wijkteams van De Friese Wouden, de Groene Kruis Winkel en Dantuma Medische Speciaalzaken hebben wij ieder een eigen plek in dit nieuwe gezondheidscentrum. Waar overleg nodig is, weten we elkaar snel te vinden en zo versterken we elkaar in het bieden van de best mogelijke zorg. Perfect aansluitend op de eisen van de huidige participatiemaatschappij.

Op zaterdag 12 september openen we ons nieuwe gezondheidscentrum met een Open Dag tussen 11.30 en 15.00 uur.

We nodigen u hier graag voor uit. U maakt dan kennis met de verschillende zorgpartijen in het nieuwe gezondheidscentrum, standhouders laten u zien wat zij u te bieden hebben en er is koffie, thee en iets lekkers, waaronder een proeverij van de maaltijdservice Van Smaak.

Wij zien u graag op zaterdag 12 september tussen 11.30 en 15.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk Jan Postma
Apotheek Ongena
Wijkteams De Friese Wouden
Groene Kruis Winkel
Dantuma Medische Speciaalzaken

« Terug naar overzicht