Thuisbegeleider Begeleiding team Noord West Friesland

KwadrantGroep zoekt een Thuisbegeleider

Vanwege het vertrek van een collega ontstaat met ingang van 1 augustus 2018 bij Begeleiding team Noord West Friesland de vacature van Thuisbegeleidervoor gemiddeld 28-32 uur in de week.

Over de functie
Als Thuisbegeleider verricht je begeleidende werkzaamheden gericht op de gedragsverandering van de cliënt(en/of cliëntsysteem) en het hervinden van structuur in de huishouding. Je begeleidt in voorkomende gevallen de assistent thuisbegeleider. Tijdens je werkzaamheden stel je naar aanleiding van de hulpvraag van de cliënt een hulpverleningsplan op met de cliënt, ook in nauw contact met (andere) behandelaars en gebiedsteammedewerkers.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een HBO diploma, SPH of HBO Pedagogiek, dan wel HBO werk- en denkniveau met een vooropleiding op MBO VZ/SPW.
  • Je hebt minimaal 2 jaar praktijkervaring in de verzorging en/of andere hulpverlening.
  • Je hebt kennis van de sociale kaart en kennis van werkprocedures, methodieken en protocollen.
  • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vakgebied en je neemt hiertoe zelf het initiatief (onder meer door het bijhouden van vakliteratuur en reguliere bijscholing conform het opleidingsplan).

Over ons
De afdeling Begeleiding van de KwadrantGroep is een zeer veelzijdige afdeling waar vernieuwen en groei actueel is. De afdeling heeft 4 teams bestaande uit thuisbegeleiders, gezinscoaches, woonbegeleiders psychiatrie en casemanagers. Onze werknemers zijn werkzaam binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in heel Friesland. De afdeling biedt (psychiatrische) thuisbegeleiding aan mensen die op allerlei verschillende levensgebieden problemen ondervinden.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een enthousiast team, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 45. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor een jaar met kans op een vast contract.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 25 juni 2018 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw CV en motivatiebrief mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 28 juni 2018.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marita Logtenberg, Manager Begeleiding, op telefoonnummer 06 100 416 91.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren