Teamleider Financiële Administratie

De KwadrantGroep is op zoek naar een een Teamleider Financiële Administratie

Organisatie
KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning, zodat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen leven hoe en waar de cliënt dat wil. Ook wanneer er zorg of ondersteuning nodig is vanwege lichamelijke of psychische klachten. De circa 6.300 medewerkers zijn het kloppend hart van de organisatie. KwadrantGroep investeert in persoonlijke groei en ontwikkeling en werkt vanuit de waarden ‘Kracht door verbinding, oprechte aandacht en werkplezier’. De afdeling Financiële Administratie ondersteunt de Raad van Bestuur en het management. De werkzaamheden binnen de afdeling zijn complexer geworden. De nieuwe inrichting met een teamleider Financiële Administratie en een teamleider Zorgadministratie zal leiden tot het verder professionaliseren en structureren van de afdeling. Beiden posities vallen rechtstreeks onder aansturing van de financieel manager. Zie ook: www.kwadrantgroep.nl.

Functie
U geeft op coachende wijze leiding aan de medewerkers van de Financiële Administratie en bent hierbij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling alsmede het realiseren van het veranderingsproces. U ontwikkelt de afdeling naar een proactieve afdeling die zich kenmerkt door servicegerichtheid, professionaliteit en betrouwbaarheid. U draagt zorg voor de ontwikkeling van de medewerkers en bent aanspreekpunt voor (externe) stakeholders. U beschikt over een financiële opleiding, kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van jaarverslaggeving en fiscaliteiten en u functioneert op hbo werk- en denkniveau. U heeft leidinggevende ervaring in een professionele zorgorganisatie alsmede ervaring met organisatieontwikkeling en veranderingsprocessen. U bent procesmatig en cijfermatig sterk, bent mensgericht en organisatiesensitief.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 22 oktober 2018online via deze link van Beljon + Westerterp: https://www.beljon.westerterp.nl/items/nl-nl/vacatures/algemeen-management/teamleider-financiele-administratie-per-direct. Ook kun je hier terecht voor meer informatie over de functie.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.