't Suyderhuys zoekt een Medewerker Welzijn

‘t Suyderhuys zoekt een Medewerker Welzijn op de afdeling Groepsverzorging die een glimlach op het gezicht van bewoners tovert

Op één van de teams van de groepsverzorging in het woonzorgcentrum 't Suyderhuys te Surhuisterveen ontstaat met ingang van 1 oktober 2018 de vacature van Medewerker Welzijn voor 16 tot 20 uur per week.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van diploma SPW, VIG of MZ.
  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Met jouw inlevingsvermogen en positieve houding kijk jij naar mogelijkheden en niet naar beperkingen.
  • Samenwerken vind jij belangrijk, respect en collegialiteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je kunt bewoners overtuigen, stimuleren en motiveren bij het aanbrengen van structuur.
  • Je hebt affiniteit en/of werkervaring met ouderen met dementie.
  • Als medewerker van de groepsverzorging maak je deel uit van een zelforganiserend zorgteam.
  • Samen met het team lever je een positieve bijdrage aan het wonen en welzijnbrede aspect van kwaliteit van leven van de bewoners

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in een van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief, bij een warme organisatie met een informele werksfeer. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep. De functie is in eerste instantie voor één jaar met de mogelijkheid op een vast contract.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 1 september 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 37.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met naar Reny van der Meer, Manager Wonen Welzijn en Zorg, op telefoonnummer 06 251 280 20

Verloop sollicitatie

In een eerste kennismaking kijken wij samen met jou of deze vacature past.
Het tweede gesprek zal met de collega’s van de groepsverzorging zijn. Het team zal jou na een positieve kennismaking uitnodigen voor een meeloopdag. Als je positief bent over het team en het meelopen zal je uitgenodigd worden voor het arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je dan ook om in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren