Systeemtherapeut regio Heerenveen

Zorgmaatwerk zoekt voor het team G-cis, regio Heerenveen een Systeemtherapeut

Bij het zorgteam G-cis van Zorgmaatwerk Behandeling is vanwege het vertrek van een collega de vacature ontstaan van Systeemtherapeut voor gemiddeld 28-32 uur in de week.

Over de functie
Als systeemtherapeut word je medewerker in ons specialistisch team bestaande uit een psychiater, een GZ Psycholoog, een Psycholoog, een verpleegkundig specialist, enkele coaches en een orthopedagoog. Samen met alle teamleden doe je mee aan de (zelf ontwikkelde) intakeprocedures. Enkele teamleden zullen ook deelnemen aan groepsbehandelingen. De functie systeemtherapeut is een belangrijke schakel tussen de cliënt en zijn netwerk.

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een relevante HBO+ diploma.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
  • Je bent een teamplayer die zijn/haar eigen visie durft te uiten.
  • Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring met psychiatrische cliënten.
  • Je bent in staat te coachen op continue professionalisering, verbetering van kwaliteit van zorg en welzijnsbevordering.

Over ons
Naast individuele behandelingen worden er ook groepsbehandelingen aangeboden. Het team bestaat uit een psychiater, gz-psycholoog, psycholoog, systeemtherapeut, verpleegkundig specialist, coaches, orthopedagoog en een bureaucoördinator. Zorgmaatwerk (Volwassenen Behandeling) en G-cis (ASS en AD/HD) vormen een onderdeel van de Stichting KwadrantGroep.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld conform cao en op basis van opleiding en ervaring. De cao GGZ is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid van verlenging en een vast contract. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 22 februari 2018 online op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen!

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Willem van der Kooi, Manager, op telefoonnummer 0517 34 22 23.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.Nu solliciteren