Strategisch Inkoper

KwadrantGroep zoekt kandidaten voor de functie van Strategisch Inkoper

Bij de KwadrantGroep is de vacature ontstaan vanStrategisch Inkoper, voor gemiddeld 32-36 uur in de week, standplaats Drachten.

Over de functie
De Strategisch Inkoper regisseert, coördineert, harmoniseert en bewaakt het inkoopproces op strategisch en tactisch niveau binnen de KwadrantGroep. Als Strategisch Inkoper draag je zorg voor de projectmatige afstemming van kwaliteitseisen en wensen van gebruikers binnen de KwadrantGroep op het inkoopdienstverleningsproces. De Strategisch Inkoper adviseert, begeleidt en biedt ondersteuning aan de organisatie op het gebied van productleverancierskeuze, prijs, kwaliteit, functionaliteit en service. Als Strategisch Inkoper inventariseer je, stel je eisen op, vraag je offertes aan en vergelijkt deze, voer je onderhandelingen met de te contracteren leverancier(s) en stel je overeenkomsten op, implementeer en beheer je deze. De Strategisch Inkoper levert een actieve bijdrage aan zowel de formulering als de uitvoering van het inkoopplan en –beleid. De Strategisch Inkoper voert leveranciers- contractmanagement en bouwt visie op het contractmanagement binnen de organisatie uit. Tot de taken van de Strategisch Inkoper behoort ook het coördineren en leiden van werkgroepen op een procesmatige wijze binnen de KwadrantGroep, ten behoeve van de realisatie van inkooptrajecten en wordt een continue bijdrage geleverd aan het verbeteren van de afdeling en het inkoopproces.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen op het gebied van inkoop (bijvoorbeeld Inkooppraktijk A/B of Nevi 1/2).
  • Je beschikt over meerjarige werkervaring in een inkoop functie.
  • Je hebt kennis van methoden en standaards op het gebied van inkoop en contractmanagement en je houdt vakinhoudelijke ontwikkelingen bij. Daarnaast heb je brede kennis van de organisatie, organisatiedoelen, de bestuurlijke organisatie binnen het concern en van de productaanbieders.
  • Je wordt gedreven vanuit de visie dat de organisatie de best mogelijke ondersteuning verdient en een continue kwaliteitsverbetering nodig heeft. Daarbij ben je innovatief en in staat om nieuwe concepten door te vertalen in de organisatie.
  • Je bent in staat om, met gevoel voor verhoudingen binnen de organisatie, complexe analyses en plannen te maken.
  • Je bent een dynamische en communicatief sterke persoonlijkheid die in staat is een voorgestelde koers met vertrouwen uiteen te zetten en te verdedigen. Verder ben je proactief, resultaatgericht en klantgericht.

Over ons
KwadrantGroep bestaat uit de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, Zorgmaatwerk/In Hoofdzaken (ambulante GGZ), servicepakket PluZ en maaltijdenbedrijf Van Smaak en biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Op het concernniveau van de organisatie is in 2017 een afdeling Centrale Diensten gerealiseerd. In de Centrale Diensten worden vooralsnog Inkoop en facilitair bedrijf ondergebracht.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige baan in een volop in ontwikkelende zijnde organisatie. Een open, informele en collegiale cultuur met korte communicatielijnen. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, o.a. veel mogelijkheden flexibel te werken zowel in tijd als plaats. Daarvoor krijg je een smartphone en laptop.
De functie is ingedeeld in FWG 65. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor een jaar, op basis van 36 uur per week, met de mogelijkheid van verlenging en een vast contract.

Interesse

Belangstelling? Solliciteer dan vóór 23 maart 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur je CV en motivatiebrief mee.

Er wordt een adviescommissie ingesteld, die een advies uitbrengt over de eventuele benoembaarheid van de kandidaten. Een ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Stefan Plantinga, Strategisch Inkoper, via het secretariaat op telefoonnummer 088 512 00 04.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren