Stagiaires (tweedejaars) Verzorgende IG

Ben jij de nieuwe tweedejaars stagiair en potentiele nieuwe collega Verzorgende IG bij De Friese Wouden?

Bij De Friese Wouden is ruimte ontstaan voor 10 tweedejaars stagiaires Verzorgende IG voor zowel een half jaar als een jaar.

Gemeente Opsterland: 2 stageplaatsen
Gemeente Ooststellingwerf: 5 stageplaatsen
Gemeente Weststellingwerf: 3 stageplaatsen

Over de functie
Zorgen doe je samen. Als stagiair Verzorgende IG maak je deel uit van een zelf organiserend (thuis)zorgteam. Onder regie van de cliënt zoek je naar de best passende oplossingen. Je voert zorgtaken uit aan de hand van het zorgleefplan en betrekt mantelzorgers en zorgprofessionals bij het zorgproces. Jouw uitdaging is daarbij het zelfmanagement van cliënten zo lang mogelijk te behouden en/ of te stimuleren en een bijdrage te leveren aan de positieve gezondheid van cliënten. Je sluit hierbij aan bij de manier van leven van de cliënt en betrekt en versterkt het netwerk rondom de cliënt.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto en woont in of gemeente Opsterland, Oost- of Weststellingwerf.
  • Je bent enthousiast, leergierig, hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte ‘verbinder’.
  • Je bent flexibel en minimaal 4 tot 5 dagen per week beschikbaar.
  • Je bent in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen.

Over ons
De KwadrantGroep biedt vanuit de zorgmerken De Friese Wouden, Elkander en Palet, in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende stageplaats met gedegen begeleiding waarin jij je kunt ontplooien en volop ruimte krijgt voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we mogelijkheid om door te stromen naar een BBL-Leerarbeidsovereenkomst met zicht op een vaste baan. Je ontvangt vergoeding conform de cao VVT.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 22 decemberonline op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de regio van interesse:

Weststellingwerf: Wilma Bron (wijkverpleegkundige) telefoonnummer: 06-20130808
Opsterland: Sieta Jonker (wijkverpleegkundige): telefoonnummer: 06-51691193
Ooststellingwerf: Kirsten van Dam (wijkverpleegkundige): telefoonnummer: 06-22456385

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren