Speeddates bij de KwadrantGroep

JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN VOOR DE SPEEDDATES OP 2 OKTOBER.

Op dinsdag 2 oktober zet een aantal locaties van de KwadrantGroep haar deuren open. Je kunt komen speeddaten en bent van harte welkom!

Een speeddate is een kort één-op-één gesprek (maximaal 15 minuten) waarbij jij jezelf kunt presenteren en/of vragen kunt stellen over werken in de ouderenzorg. Als je belangstelling hebt voor één van onderstaande vacatures, ben je van harte uitgenodigd om langs te komen. 

Waar kun je op 2 oktober terecht? 

 • Woonzorgcentrum Berchhiem 
  Op onze locatie Berchhiem is ruimte voor verpleegkundigen niveau 4 en 5. Je bent welkom tussen 13.30 en 16.00 uur. Berchhiem, Prins Bernardstraat 74 in Burgum. 
   
 • Thuiszorgteam Nij Tjaerda  
  Het thuiszorgteam van Nij Tjaerda in Talma Hoeve zoekt een verpleegkundige niveau 4. Je bent welkom tussen 09.30 en 12.00 uur. Talma Hoeve, Johanneswald 1 in Feanwâlden. 
   
 • Multifunctioneel centrum Ludingawaard 
  Kleinschalig wonen en de thuiszorgteams in de Leeuwarder wijk Bilgaard kunnen aanvulling gebruiken van verzorgenden IG en verpleegkundigen. De deur staat open van 09.30 tot 12.00 uur.  Ludingawaard, Ludinga 12 in Leeuwarden.
   
 • Woonzorgcentrum Nij Statelân 
  De locatie heeft regelmatig vacatures voor verzorgenden IG en verpleegkundigen. Je bent welkom van 09.30 tot 12.00 uur. Nij Statelân, Nijlan 25 in Menaam. 
   
 • KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp
  Voor huishoudelijk werk bij cliënten thuis zoekt KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp mensen in de gemeenten Leeuwarden, Harlingen, Ameland, Waadhoeke, Opsterland, Heerenveen, West- en Ooststellingwerf. Kom langs tussen 09.30 en 12.00 uur en laat je informeren! KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Burgemeester Wuiteweg 31 in Drachten. We zitten op de 1e verdieping.
   
 • Flexbureau Connector 
  Connector is het flexbureau van de KwadrantGroep en heeft vacatures voor helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen. 

  Er zijn op 2 locaties speeddates met collega's van Connector:
  Woonzorgcentrum De Hofwijck, Dirk Zeperweg 2 in Leeuwarden, of op het kantoor van de KwadrantGroep, Zonnedauw 7 in Drachten. Op beide locaties is de speeddate van 09.30 tot 12.00 uur.