Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Spec. ouderengeneeskunde KG Behandelteam

De KwadrantGroep zoekt een Specialist Ouderengeneeskunde

Ben jij Specialist ouderengeneeskunde en op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de ouderenzorg? Je bent van harte welkom bij KwadrantGroep Behandelteam! Wij hebben een vacature voor gemiddeld 28 – 36 uur in de week.

Wat ga je bij ons doen?
Als specialist ouderengeneeskunde maak je deel uit van een enthousiaste vakgroep van in totaal 11 specialisten ouderengeneeskunde, 3 verpleegkundig specialisten en verpleegkundig specialisten/physician assistenten in opleiding. De vakgroep is onderdeel van KwadrantGroep Behandelteam.

Je bent eindverantwoordelijk voor de beste medische zorg en behandeling aan onze cliënten en je houdt je bezig met complexe vraagstukken waar we in de ouderenzorg mee te maken hebben. Dit doe je uiteraard samen met andere behandelaren en zorgverleners, waarmee je multidisciplinair samenwerkt. Je werkt ook nauw samen met basisartsen en verpleegkundig specialisten, waarbij je voor hen als supervisor fungeert. Je hebt ook veel contact met huisartsen. Je bent kritisch op je eigen handelen en ook op dat van anderen; je bent in staat om bij te sturen om de kwaliteit van de behandeling zo optimaal mogelijk te laten zijn. Hiermee lever je ook een bijdrage aan de verdere professionalisering van het team. Je werkt zowel intra- als extramuraal en in meerdere regio’s van de KwadrantGroep.

Kortom: een baan met veel uitdagingen waar je voor zowel de cliënten als het team veel kunt betekenen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een BIG-geregistreerd Specialist Ouderengeneeskunde, hebt ruime ervaring met verschillende doelgroepen en je hebt een heldere visie op zorgverlening
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'
  • Je vertoont een mix van professionaliteit, flexibiliteit, innovatiedrang, eigenaarschap, creativiteit en collegialiteit
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring, liefst in de ouderenzorg en bij voorkeur als generalist
  • Je bent van nature geduldig en beschikt over de nodige overredingskracht en doorzettingsvermogen.
  • Je bent integer en betrouwbaar
  • Je hebt de ambitie om complementair te willen werken met huisartsen
  • Je vindt het prima om mee te draaien in de avond-, nacht- en weekenddiensten
  • Je hebt een geldig rijbewijs en een auto

Wie zijn wij?
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen.
Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket PluZ. Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden.

Het KwadrantGroep Behandelteam is gespecialiseerd in behandeling en begeleiding van ouderen bij problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. Onze behandelaars geven advies, behandeling, consult en diagnose en werken samen met multidisciplinaire behandelteams. Wij kijken naar de persoonlijke behoeften en wensen van de cliënt en kijken daarbij verder dan de ziekte of lichamelijke beperking. We gaan met de cliënt in gesprek en weten wat voor hem of haar belangrijk.

De behandelteams werken nauw samen met o.a. (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en huisartsen om de cliënten de best mogelijke zorg te geven.

Wat bieden wij jou?
Wij hebben voor jou een leuke en uitdagende baan in het prachtige Fryslân. Je krijgt volop de ruimte voor eigen initiatief en voor je persoonlijke ontwikkeling. De functie is voor onbepaalde tijd en ingedeeld in FWG 75. Wij hebben uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je valt onder de cao VVT (verzorging, verpleging en thuiszorg).

Belangstelling?
Als je meer wilt weten over deze baan dan kun je contact opnemen met Theresia Miedema. Zij is eerste geneeskundige en specialist ouderengeneeskunde bij de KwadrantGroep. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer 06 – 51103337. Je kunt ook contact opnemen met Irene Barends, manager Behandelzaken: 06 – 50006844.

Welkom!
We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Dat kan online via onderstaande knop/button

We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief. De gesprekken zijn in overleg.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. Wil je in je motivatiebrief duidelijk vermelden als je werkt bij één van de organisaties van de KwadrantGroep?

Nu solliciteren