Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Specialist Ouderengeneeskunde KG Behandelteam

KwadrantGroep Behandelteam zoekt een Specialist Ouderengeneeskunde

Hoe ga jij als specialist ouderengeneeskunde het verschil maken voor onze cliënten?

Onze cliënten en bewoners verdienen een mooie (oude) dag en dankzij jouw inzet kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun leven. Wij willen hen op een verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis laten wonen of als dat niet lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk laten wonen in onze verpleeg-en verzorgingshuizen.

Jij maakt het verschil voor deze mensen en daarom komen we graag met jou in contact.

Wat ga je doen?

Als specialist ouderengeneeskunde maak je deel uit van een enthousiaste vakgroep van in totaal 11 specialisten ouderengeneeskunde, artsen in opleiding tot SO, 4 verpleegkundig specialisten en verpleegkundig specialisten/physician assistenten in opleiding. De vakgroep is onderdeel van KwadrantGroep Behandelteam.


Je bent eindverantwoordelijk voor de beste medische zorg en behandeling aan onze cliënten en je houdt je bezig met complexe vraagstukken waar we in de ouderenzorg mee te maken hebben.

Je bent kritisch op je eigen handelen en ook op dat van anderen; je bent in staat om bij te sturen om de kwaliteit van de behandeling zo optimaal mogelijk te laten zijn. Hiermee lever je ook een bijdrage aan de verdere professionalisering van het team. We werken met multi disciplinaire behandelteams die gericht zijn op een klantdomein (wonen met zorg, tijdelijk bij ons en zorg thuis).

Kortom: een baan met veel uitdagingen waar je voor zowel de cliënten als het team veel kunt betekenen.

Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team en met basisartsen en verpleegkundig specialisten, waarbij je voor hen als supervisor fungeert. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen. Dit staat bij elke behandeling centraal. Wij luisteren naar de wensen en behoeften van onze cliënten en sluiten zoveel mogelijk aan bij hun leefwijze. Wij kiezen voor een positieve benadering. Ons streven is om, samen met de cliënt en degenen die belangrijk voor hen zijn, elke dag van waarde te laten zijn. KwadrantGroep heeft 2 eerste geneeskundigen (naast hun rol van eerste geneeskundige werken zij bewust ook nog deels als SO) die nauw samenwerken met de Raad van Bestuur.

In de hoofdstructuur van KwadrantGroep zijn de kernwaarden en zorgvisie leidend.

De zorg is in ontwikkeling en er verandert veel. Om daar beter op in te kunnen spelen moet de focus liggen op het leveren van persoonsgerichte- en betaalbare zorg. Dat doen we door te werken met de volgende klantdomeinen:

 • Ondersteuning thuis
 • Zorg thuis
 • Wonen met zorg
 • Tijdelijk bij ons.

Wat vragen we je?

Natuurlijk heb je een oprechte passie voor je vak. Je kunt je goed bewegen in een dynamische werksetting en zoekt proactief naar nieuwe mogelijkheden. Je communiceert makkelijk met verwijzers, cliënten en andere betrokkenen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een BIG-geregistreerd specialist ouderengeneeskunde, hebt ruime ervaring met verschillende doelgroepen en je hebt een heldere visie op zorgverlening
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'
 • Je vertoont een mix van professionaliteit, flexibiliteit, innovatiedrang, eigenaarschap, creativiteit en collegialiteit
 • Je bent van nature geduldig en beschikt over de nodige overredingskracht en doorzettingsvermogen.
 • Je bent integer en betrouwbaar
 • Je hebt de ambitie om complementair te willen werken met huisartsen
 • Je vindt het prima om mee te draaien in de avond-, nacht- en weekenddiensten waarbij we regelmatig voorwachten kunnen inzetten
 • Je hebt een geldig rijbewijs en een auto
 • Je staat open voor de Friese taal

Als Specialist ouderengeneeskunde krijg je

 • een leuke en uitdagende baan in het prachtige Fryslân.
 • volop de ruimte voor eigen initiatief en voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • een functie voor onbepaalde tijd en ingedeeld in FWG 75.
 • op basis van jouw ambitie zijn er diverse ontwikkelmogelijkheden. Wij hebben uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • een functie die valt onder de cao VVT (verzorging, verpleging en thuiszorg).
 • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan.

Contactgegevens

Als je meer wilt weten over deze baan dan kun je contact opnemen met Theresia Miedema (06 51103337) of Marijke Kooistra ( (0654278841). Zij zijn eerste geneeskundige en specialist ouderengeneeskunde bij KwadrantGroep. Je kunt ook contact opnemen met Irene Barends, manager Behandelzaken: 06 50006844.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct door een mail te sturen of te bellen.

Dit kan op de landingspage: https://www.kwadrantgroep.nl/so

Wie zijn wij?

KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van de verbinding. KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp) en servicepakket PluZ.

Wij zijn er voor alle inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel.

KwadrantGroep Behandelteam
KwadrantGroep Behandelteam bestaat uit zes multidisciplinaire teams. Het Behandelteam is gespecialiseerd in behandeling en begeleiding van ouderen bij problemen en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied. Onze behandelaars geven advies, behandeling, consult en diagnose en werken samen met multidisciplinaire behandelteams. Wij kijken naar de persoonlijke behoeften en wensen van de cliënt en kijken daarbij verder dan de ziekte of lichamelijke beperking. We gaan met de cliënt in gesprek en weten wat voor hem of haar belangrijk.


De behandelteams werken nauw samen met o.a. (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en huisartsen om de cliënten de best mogelijke zorg te geven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.