Spec. Ouderengeneeskunde KG Behandelteam

De KwadrantGroep zoekt een Specialist Ouderengeneeskunde

Bij het KwadrantGroep Behandelteam ontstaat een vacature voor Specialist Ouderengeneeskunde voor gemiddeld 28-36 uur in de week.

Over de functie
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je deel uit van een enthousiaste en vooruitstrevende vakgroep van in totaal 11 specialisten ouderen geneeskunde en 3 verpleegkundig specialisten. De vakgroep is onderdeel van het KwadrantGroep Behandelteam. Je bent eindverantwoordelijk voor het bieden van optimale medische zorg en behandeling voor onze cliënten. Hierbij hou jij je vooral bezig met de complexe, instabiele vraagstukken. Dit doe je uiteraard samen met andere behandelaren en zorgverleners, waarmee je in multidisciplinair teamverband samenwerkt. Een nauwe samenwerking heb je met basisartsen en verpleegkundig specialisten, waarbij je voor hen als supervisor fungeert. Ook werk je nauw samen met huisartsen. Je bent kritisch op je eigen handelen en die van anderen en bent in staat bij te sturen om de kwaliteit van behandeling te optimaliseren. Hiermee lever je een bijdrage aan de verdere professionalisering van de teamleden. Je werkt zowel intra- als extramuraal. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden in meerdere regio's van de Kwadrantgroep.

Je profiel

 • Je bent een BIG-geregistreerd Specialist Ouderengeneeskunde, hebt ruime ervaring met verschillende doelgroepen en een heldere visie op zorgverlening.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en bent een echte 'verbinder'.
 • Je vertoont een mix van professionaliteit, flexibiliteit, innovatiedrang, eigenaarschap, creativiteit en collegialiteit.
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring, liefst in de ouderenzorg en bij voorkeur als generalist.
 • Je bent van nature geduldig en beschikt over de nodige overredingskracht en doorzettingsvermogen.
 • Je bent integer en betrouwbaar.
 • Je hebt de ambitie om complementair te willen werken met huisartsen.
 • Je bent bereid te participeren in de avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto.

Over ons
De KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Het KwadrantGroep Behandelteam
Het behandelteam is de verzameling van de behandelfuncties van drie bestaande organisaties te weten De Friese Wouden, Palet, Elkander. Het werkgebied bestrijkt zuidoost-, noord- en noordwest Friesland. Het Behandelteam bestaat uit zes multidisciplinaire teams verspreid over het werkgebied van de Kwadrantgroep. Deze teams bestaan uit verschillende professionals, waaronder (para-)medici en psychosociale disciplines die nauw samen werken met de zorgteams. Centraal in het KG Behandelteam staan behandeling, integratie met zorg, innovatie en kennisdeling.

Ons aanbod
Wij bieden een leuke uitdagende baan in het prachtige Friesland. Een boeiende functie in een dynamische omgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. De functie is ingedeeld in FWG 75. De cao VVT is van toepassing. De functie is voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee. De gesprekken vinden in overleg plaats.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met:

 • Marjo Tijkotte, Eerste geneeskundige en Specialist Ouderengeneeskundige, op telefoonnummer 06 578 726 85 óf
 • Irene Barends, Directeur KwadrantGroep Behandelteam, op telefoonnummer 06 415 487 43 óf
 • Riemie Kalsbeek, manager KwadrantGroep Behandelteam, op telefoonnummer 06 575 389 27.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren