Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Service Owner IT

De KwadrantGroep zoekt Service Owner IT

Voor onze afdeling Business Information Services zoeken wij per direct een Service Owner IT voor 36 uur per week.

Wat ga je doen?
Als Service Owner vorm je, de spil in het voeren van de regie op de samenhang tussen de totale ICT-architectuur en de aansluiting op de strategische doelstellingen van de organisatie. De Service Owner draagt er zorg voor dat de juiste beslissingen worden genomen om services en producten te verbeteren en te laten presteren. Je zorgt dat alle services/producten voldoen aan de eisen en dat de klant van een optimale dienstverlening wordt voorzien. Je bewaakt het proces en de onderlinge samenhang van diverse projecten. Je houdt het overzicht, bewaakt de planning en SLA´s (Service Level Agreement), prioriteert het werk en zorgt ervoor dat de doelstellingen gehaald worden. Als service owner maar je onderdeel uit van een team.


Binnen het team van Service Owners wordt regie gevoerd op een reeks aan services. Denk hierbij aan:

 • Zorgalarmering.
 • Domotica.
 • Mobiele en vaste telefonie.
 • Online-, mobiele-, en vaste werkplekken.
 • Backend-, netwerk infrastructuur en kantoorautomatisering.

Jouw profiel

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante cursussen/opleidingen.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring met het opstellen van verbeterplannen.
 • Ervaring met het opstellen en uitdragen van standaardisatie.
 • Ervaring in het afstemmen met leveranciers en afspreken van SLA’s.
 • Ervaring bij een zorgorganisatie is een pré.
 • Teamplayer.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen.

Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket PluZ. Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden.

Ons aanbod
Wij bieden je een ondernemende functie, met volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 60. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Peter Doorlag, Chief Information Officer, op telefoonnummer 06 52547701.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren