Security Officer

Ben jij onze nieuwe deskundige op het gebied van informatiebeveiliging?

Door de veranderende eisen aan informatiebeveiliging voor zorginstellingen zoeken wij een Security Officer voor 36 uur in de week.

Over de functie
De Security Officer is dé deskundige bij uitstek op het gebied van informatiebeveiliging en draagt zorg voor bewustwording in de organisatie over dit onderwerp. Doel van de functie is het, op basis van het actuele informatiebeveiligingsbeleid, zorgdragen voor een samenhangend pakket van maatregelen ter waarborging van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie binnen de KwadrantGroep. Risicoanalyse, oog voor de bedrijfsvoering en in achtneming van de wettelijke voorschriften zijn daarbij sleutelbegrippen. Met inachtneming van de business doelstellingen wordt verwacht dat risico’s, adviezen en deadlines met betrekking tot Informatiebeveiliging proactief worden gepresenteerd, opgevolgd en geïmplementeerd. De Security Officer rapporteert aan de CIO.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ruime ervaring met en toepasbare kennis van wetgeving, risicomanagement processen, control frame works en informatiebeveiliging, bij voorkeur in de zorg. Specifiek beschik je over kennis met betrekking tot:

Actuele stand van zaken en mogelijkheden van ICT (besturingssystemen, netwerken, standaarden, ontwikkel- en beheermethoden).
Kennis van AVG, ISO 27001/27002 en NEN 7510
Specialistische beveiligingstechnieken, zoals encryptie

  • Je houdt je kennis actueel op het gebied van relevante wet- en regelgeving, maatschappelijke en technische ontwikkelingen.
  • Je hebt een uitgesproken visie op informatiebeveiliging in de zorg.
  • Je bent communicatief sterk. Je kunt op alle niveaus in de organisatie effectief opereren. Je schriftelijke en mondelinge vaardigheden zijn uitstekend.
  • Je bent analytisch en gestructureerd, en werkt nauwgezet. Tegelijk weet je daarbij de balans met de praktijk te bewaren.
  • Je bent in staat om een gedragsverandering bij medewerkers op alle niveaus te bewerkstelligen.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van verbinding.

De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken: de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.
Wij zijn er voor inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden: van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De cao VVT is van toepassing. De functie moet nog worden gewaardeerd. De functie is vooralsnog ingedeeld in FWG 60/65.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 21 juni 2018 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Olaf van der Heide, directeur Financiën op telefoonnummer 088 5121902.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren