Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Security Officer

Wij zijn op zoek naar een Security Officer

Ben jij onze nieuwe deskundige op het gebied van informatiebeveiliging?

KwadrantGroep zoekt per direct een Security Officer, die ervoor zorgt dat de organisatie voldoet aan de eisen voor Informatiebeveiliging die gelden voor zorginstellingen. Het betreft een vacature voor 36 uur in de week.

Over de functie

De Security Officer is dé deskundige bij uitstek op het gebied van informatiebeveiliging en draagt zorg voor bewustwording in de organisatie over dit onderwerp. Doel van de functie is het, op basis van het actuele informatiebeveiligingsbeleid, zorgdragen voor een samenhangend pakket van maatregelen ter waarborging van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie binnen de KwadrantGroep. Risicoanalyse, oog voor de bedrijfsvoering en in achtneming van de wettelijke voorschriften zijn daarbij sleutelbegrippen. Met inachtneming van de business doelstellingen wordt verwacht dat risico’s, adviezen en deadlines met betrekking tot Informatiebeveiliging proactief worden gepresenteerd, opgevolgd en geïmplementeerd. De Security Officer rapporteert aan de CIO.

Jouw profiel

- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

- Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging, wetgeving en risicoanalysemethoden.

- Je hebt kennis van actuele stand van zaken en mogelijkheden van ICT (besturingssystemen, netwerken, standaarden en ontwikkel- en beheermethoden).

- Je hebt kennis van AVG, NEN 7510/7512/7513 en NTA 7516.

- Je hebt kennis van specialistische beveiligingstechnieken, zoals encryptie.

- Je houdt je kennis actueel op het gebied van relevante wet- en regelgeving, maatschappelijke en technische ontwikkelingen.

- Je hebt een uitgesproken visie op informatiebeveiliging in de zorg.

- Je bent communicatief sterk. Je kunt op alle niveaus in de organisatie effectief opereren. Je schriftelijke en mondelinge vaardigheden zijn uitstekend.

- Je bent analytisch en gestructureerd, en werkt nauwgezet. Tegelijk weet je daarbij de balans met de praktijk te bewaren.

- Je bent in staat om een gedragsverandering bij medewerkers op alle niveaus te bewerkstelligen.

Over ons
KwadrantGroep biedt onder verschillende merken in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging, specialistische zorg, geestelijke gezondheidszorg en maaltijden. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelfsturende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we je een contract voor onbepaalde tijd, uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De cao VVT is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 60.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 11 augustus 2020online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Peter Doorlag Chief Information Officer op telefoonnummer 06-29410198.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.


Nu solliciteren