Psycholoog Zorgmaatwerk Heerenveen

Zorgmaatwerk zoekt een Psycholoog voor de regio Friesland met als standplaats Heerenveen

Binnen Zorgmaatwerk ontstaat vanwege het vertrek van een collega in Heerenveen per 1 mei 2018 de vacature van Psycholoog voor gemiddeld 24 tot 32 uur in de week. De vaste werkdagen zijn van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Over de functie
Als psycholoog bij ons label voor ASS en AD/HD behandeling verricht je veelal diagnostiek en daarnaast is er sprake van behandelcontacten. Het team bestaat uit een psychiater, gz-psycholoog, orthopedagoog, verpleegkundig specialist, coaches en een bureaucoördinator. Het label en team is in ontwikkeling; je kunt hier een inhoudelijke bijdrage aan leveren. Je doet regelmatig een beroep op elkaars deskundigheid.

Je profiel

  • Je bent een gecertificeerde Psycholoog op WO-niveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt ervaring in de behandeling van ASS en AD/HD; daarnaast kun je ook diagnostiek gaan doen.
  • Je bent enthousiast en leergierig en weet van aanpakken.
  • Je hebt een heldere visie op zorgverlening
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve eigenschappen
  • Je vertoont een mix van professionaliteit, flexibiliteit, innovatiedrang, creativiteit en collegialiteit
  • Je hebt een geldig rijbewijs en je beschikt over een auto
  • Sympathie voor de Friese taal wordt op prijs gesteld.

Over ons
G-cis staat voor Gespecialiseerd Centrum Informatieverwerkings Stoornissen. Zorgmaatwerk biedt Volwassenen Behandeling, ASS en AD/HD behandeling en Ouderenpsychiatrie. Deze 3 onderdelen vormen 1 team en zitten gezamenlijk op de locatie op dezelfde verdieping. Zorgmaatwerk/G-cis is een kleinschalige organisatie onder de paraplu van de KwadrantGroep.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief. De functie is ingedeeld in FWG 60, conform cao GGZ en op basis van opleiding en ervaring. De cao GGZ is van toepassing. De functie is in eerste instantie voor een jaar met kans op verlenging in een vast dienstverband. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De KwadrantGroep leidt psychologen op tot GZ-psycholoog.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 23 maart 2018 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Willem van der Kooi, Manager Zorgmaatwerk op telefoonnummer 06 343 484 64.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren