Projectleider "digitaal zorgproces"

Word jij onze nieuwe leider van het project "digitaal zorgproces"?

Binnen de KwadrantGroep ontstaat per 1 september 2018 een vacature voor Projectleidervoor gemiddeld 28-36 uur per week.

Over de functie
De Projectleider voert de functie uit binnen het project “digitaal zorgproces” dat per 1 september 2018 start.

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het projectteam en het behalen van de beschreven doelen en een voorstel hoe dit proces te borgen in de toekomst. De Projectleider heeft de regie, bewaakt het overzicht en de uitvoering volgens het voorgestelde plan “Afmaken digitalisering zorgproces” en rapporteert rechtsreeks aan de Raad van Bestuur. De rol van de Projectleider is om in een korte tijd alle belangen te verkennen en af te wegen en dan snel met een advies/voorstel tot besluitvorming te komen.

Jouw profiel
Als Projectleider ben je een verbinder, sterke ‘communicator’ en een netwerker. Je weet te enthousiasmeren en de organisatie in beweging te brengen, zodat projecttaken daadwerkelijk worden uitgevoerd.

 • Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding met een bedrijfskundige achtergrond.
 • Je hebt kennis van de ouderenzorg.
 • Je hebt ervaring met het implementeren van een ECD (Elektronisch Cliënten Dossier) binnen een grote zorgorganisatie.
 • Ervaring met ONS NEDAP is een pré.
 • Je hebt affiniteit met compliance en projecten met een grote ICT-component.
 • Je hebt analytische vaardigheden.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt en in samenwerking met lokale organisaties en de gemeenschap. Dat is voor ons de kracht van verbinding.

De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken: de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ.
Wij zijn er voor inwoners in wijken en dorpen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden: van huishoudelijke hulp tot complexe zorg thuis, van zorg in onze locaties tot specialistische behandeling, zodat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
De KwadrantGroep is een aantrekkelijke werkgever, onze professionals krijgen alle ruimte zichzelf te ontplooien.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie, die wordt aangegaan voor één jaar, waarin jij je kunt ontplooien en volop ruimte krijgt voor eigen initiatief. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: fitness, fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De cao VVT is van toepassing en de functie moet nog in FWG gewaardeerd worden.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 24 augustus 2018 online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 6 september 2018.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met:

 • Gea Jagersma, Strategisch Beleidsadviseur zorg en kwaliteit, op
  telefoonnummer 06 515 245 07 óf met
 • Irene Barends, Directeur KwadrantGroep Behandelteam en Zorgmaatwerk, op
  telefoonnummer 06 500 068 44.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren