Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Poiesz nieuwe eigenaar Van Smaak

6 maart 2018

Poiesz Supermarkten B.V. neemt Van Smaak B.V. over van de KwadrantGroep. De KwadrantGroep wil zich focussen op de zorgverlening aan ouderen en chronisch zieken en heeft eerder al een aantal bedrijven verkocht. Van Smaak was het laatste niet-zorgbedrijf binnen het concern. De KwadrantGroep blijft voor wat betreft haar maaltijdvoorziening de relatie met Van Smaak voortzetten.

Sterke partner

De KwadrantGroep is blij voor Van Smaak een sterke strategische partner gevonden te hebben in Poiesz. De beide bedrijven werken nu al samen in het bezorgen van warme maaltijden. Deze samenwerking is nu geïntensiveerd door de transactie van aandelen. De bedrijfsvoering van Van Smaak wordt grotendeels ongewijzigd voortgezet en alle medewerkers blijven in dienst. De vrijwilligers van het Smaakgilde blijven vanuit de KwadrantGroep aangestuurd worden.

Nieuwe kansen

Met de overname gaat zowel voor Van Smaak als voor Poiesz een nadrukkelijke wens in vervulling. Het DNA van beide bedrijven past naadloos: de marktgebieden zijn identiek, over en weer is sprake van toegevoegde waarde en zowel Van Smaak als Poiesz hebben een bedrijfscultuur die uitgaat van het centraal stellen van het belang van de klant in alle opzichten.

Alle betrokkenen zijn ervan overtuigd dat door de overname in meerdere opzichten sprake is van toegevoegde waarde. Daarmee ontstaan nieuwe kansen om de marktpositie in Noord-Nederland van zowel Poiesz als Van Smaak verder uit te bouwen.

« Terug naar overzicht