Planningscoördinator regio Ooststellingwerf en nachtzorg

Ben jij de nieuwe Planningscoördinator bij De Friese Wouden?

In de regio Ooststellingwerf en de nachtzorg in het werkgebied van de Friese Wouden is de vacature ontstaan van Planning Coördinator voor 24 uur in de week.

Over de functie
De Planning Coördinator werkt team overstijgend en begeleidt en coacht binnen een regio zorgteams bij het maken van een adequate planning binnen de wet- en regelgeving. Er worden randvoorwaarden afgesproken waarbinnen de teams de planning zelfstandig kunnen uitvoeren. Cliënttevredenheid is evenals het realiseren van een prettig dienstrooster het uitgangspunt. De Planning Coördinator maakt overstijgende planningen binnen een regio, zoals bijvoorbeeld een bereikbaarheidsdienst. In voorkomende gevallen plant de Planning Coördinator ook team overstijgende planningen. De Planning Coördinator levert een bijdrage aan een optimale afstemming, binnen de wet- en regelgeving, van vraag en aanbod binnen de diverse teams om zodoende formatieproblematiek te voorkomen. Ook heeft de Planning Coördinator als taak het planningsproces te optimaliseren en op beleidsniveau verbetervoorstellen te doen. De Planning Coördinator werkt actief samen met andere Planning Coördinatoren binnen de KwadrantGroep en met andere disciplines, waaronder managers, teamcoaches en HR.

Jouw profiel
- Je beschikt aantoonbaar over een HBO werk- en denkniveau.
- Je hebt ervaring met het maken van medewerker- en cliënt planningen, in het omgaan met groepsprocessen en het coachen van individuele en/of groepen medewerkers.
- Je hebt administratief inzicht en kennis van office applicaties (bij voorkeur ONS), planning gerelateerde afspraken in de cao VVT, Arbeidstijdenwet en Arbeidstijdenbesluit.
- Je hebt goede contactuele vaardigheden, voelt emoties aan en je bent in staat om op een prettige wijze individuele medewerkers en/of teams te instrueren en te coachen.
- Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt procesmatig en overstijgend inzicht, bent creatief en je bent in staat medewerkers en teams vanuit jouw vakgebied in hun kracht te zetten.

Over ons
De KwadrantGroep biedt vanuit de zorgmerken De Friese Wouden, Elkander en Palet, in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie waarin jij je kunt ontplooien en volop ruimte krijgt voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld conform cao VVT. De functie is in eerste instantie voor één jaar met de mogelijkheid van verlenging.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer danvóór 20 oktober 2018 online op deze vacature via onderstaande button, en stuur je motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Minke van der Veen, Regiomanager, op telefoonnummer 06 10917459.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren