Ouderenpsychologie

Misschien onthoudt u alles wat minder goed. Of heeft u te maken met verwardheid, sombere stemmingen, verdriet, angst of zit u emotioneel niet goed in uw vel. Verschillende oorzaken kunnen uw dagelijks doen en laten behoorlijk ontregelen. Als het u niet lukt hier zelf uit te komen, dan helpt onze ouderenpsycholoog u graag verder.

Wat kan de ouderenpsycholoog voor u doen?

De psycholoog komt bij u langs voor een gesprek en er is eventueel een onderzoek. Mogelijk worden ook uw naasten en/of verzorgers door de psycholoog gesproken. Op basis van deze gesprekken wordt uw persoonlijke situatie in kaart gebracht en krijgt u een advies over de behandeling, begeleiding of een verder onderzoek.

Ook familieleden of mantelzorgers kunnen een beroep doen op de ouderenpsycholoog als zij zich zorgen maken om hun familielid.

Kosten

De kosten voor psychologie worden vergoed. U hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Kijk voor meer informatie in uw polisvoorwaarden.

Aanvragen

Voor de psycholoog heeft u een verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Voor meer informatie neemt u contact op met ons Klant Advies Centrum. Dit kan telefonisch via 088 512 70 00 of per email via klantadviescentrum@kwadrantgroep.nl.