Opleiding tot Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig specialist i.o. KwadrantGroep Behandelteam

Bij het KwadrantGroep Behandelteam ontstaat per 1 september 2019 een vacature voor Verpleegkundige Specialist in opleidingvoor gemiddeld 36 uur in de week.

Over de functie
Ben jij al een tijdje in de (ouderen)zorg aan het werk als HBO-verpleegkundige (of vergelijkbaar) en ben jij klaar voor een volgende stap? Ben je leergierig, positief en heb je een groot probleemoplossend vermogen? Dan is dit je kans!

Het KwadrantGroep Behandelteam is op zoek naar een professional die opgeleid wil worden tot verpleegkundig specialist en vanuit die rol (geprotocolleerde) medische taken van de arts overneemt en combineert met verpleegkundige taken. Je draagt zorg voor coördinatie en afstemming van zorg tussen verschillende disciplines en het leveren van zorg op maat aan de tot jou aangewezen cliënten (doorgaans regio afhankelijk).

Je profiel
Je komt in aanmerking voor het opleidingstraject als je beschikt over;

  • een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau en een BIG-registratie.
  • 2 jaar werkervaring in de ouderenzorg (pré).
  • een kritische en overstijgende blik.
  • een positieve en proactieve grondhouding.
  • een probleemoplossend en analytisch vermogen.
  • een zelfstandige, verbindende en een daadkrachtige persoonlijkheid.

Daarnaast ben je integer, betrouwbaar en geduldig en beschik je over de nodige overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.
Omdat je aan het werk gaat binnen onze verschillende locaties is een rijbewijs en auto van belang.
De omvang van de organisatie biedt een veelzijdig takenpakket en vraagt om veel autonomie en eigen initiatief als het gaat om het uitvoeren en inbedden van de functie in de organisatie. Je bent toegankelijk en weet je deskundigheid op een juiste wijze in te zetten en over te brengen in de organisatie. Je bent klant-, kwaliteit- en resultaatgericht en je kan goed plannen en organiseren.

Over ons
De KwadrantGroep biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Het KG Behandelteam
Het KwadrantGroep Behandelteam bestaat uit de behandelaars van Palet, De Friese Wouden en Elkander en is volledig gespecialiseerd in complexe problematiek en ziektes op sociaal, psychisch en lichamelijk gebied bij ouderen en chronisch zieken. Behandelaars doen Advies, Behandeling, Consult & Diagnose ook in de thuissituatie en werken samen in Multidisciplinaire teams. Bij elke behandeling staat de persoonsgerichte benadering centraal: niet alleen om de aandoening of ziekte heeft onze aandacht nodig, maar ook de gevolgen die de ziekte of aandoening heeft op het sociale leven en welbevinden van de cliënt.

Ons aanbod
Om je te ontwikkelen tot professional biedt de Kwadrantgroep de mogelijkheid om de Master Advanced Nursing Practice te volgen (start september 2019, duur gemiddeld 2 jaar). Het betreft een duale opleiding waarbij je één dag per week naar school gaat. De overige dagen werk je in de praktijk waarbij je leert zelfstandig behandelverantwoordelijkheid te dragen in combinatie met het onderzoeken en verbeteren van de (verpleegkundige) zorg. Afhankelijk van jouw situatie ontvang je een passend salaris. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor de duur van de opleiding. Bij het succesvol afronden van de opleiding ben je verzekerd van een vaste aanstelling bij de Kwadrantgroep. Aanstellingsdatum zal in overleg worden bepaald maar betreft uiterlijk 1 september 2019.

Volg je de Master Advanced Nursing Practice al op dit moment of heb je hem reeds afgerond? Ook dan gaan we uiteraard graag met je in gesprek over de mogelijkheden bij de Kwadrantgroep

Interesse
Spreekt dit je aan? Ben je geïnteresseerd in een opleidingsplaats tot verpleegkundig specialist? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer danvóór 28 januari 2019 online op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen.

De gesprekken zijn gepland in week 6

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Riemie Kalsbeek, manager KwadrantGroep Behandelteam, op telefoonnummer 06 57538927 of Helga Frauenfelder, Verpleegkundig Specialist KwadrantGroep Behandelteam, op telefoonnummer 0611690645 ( ma tm do)

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren