Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Onderzoek naar medewerkerstevredenheid bij KwadrantGroep

6 november 2017

Binnenkort wordt een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de medewerkerstevredenheid bij de KwadrantGroep. Dit heeft Jan Maarten Nuijens, voorzitter van de Raad van Bestuur van de KwadrantGroep, aangekondigd.

Vandaag was er een  vervolggesprek met FNV en een aantal leden van FNV die bij de KwadrantGroep werken. In eerdere gesprekken hebben de KwadrantGroep en FNV afspraken gemaakt over onder meer werkdruk en het uitbreiden van contracturen van medewerkers in de zorg. Vorige week is er ook overleg geweest met de vakbonden CNV Zorg & Welzijn en FBZ, in die bijeenkomst is toegezegd dat er een medewerkerstevredenheidsonderzoek gehouden wordt.

Meer uren werken
Om te kijken of er bij de huidige medewerkers van de KwadrantGroep mensen zijn die meer willen werken is er een inventarisatie gedaan. Uit een eerste voorlopige inventarisatie blijkt dat 243 mensen belangstelling hebben om meer uren te werken. Dit heeft tot nu toe  683 extra uren opgeleverd. Een mooi resultaat dat op korte termijn in verschillende teams en op een aantal locaties bijdraagt aan vermindering van de werkdruk.

Constructief
De gesprekken met de vakbonden zijn constructief verlopen. Met de FNV is afgesproken begin volgend jaar nog een keer om de tafel te gaan om te kijken hoe het dan staat met onder meer de werkdruk bij de KwadrantGroep.

 

 

« Terug naar overzicht