Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Onderzoek

KwadrantGroep onderzoekt en levert bijdragen aan onderzoek om de kwaliteit van zorg en welzijn voor ouderen te borgen en te verbeteren. KwadrantGroep heeft een eigen onderzoekscommissie die lijn aanbrengt in het onderzoek en ondersteuning biedt richting de praktijk van alle dag. Oprechte aandacht, kracht door verbinding en werkplezier zijn speerpunten bij onderzoeken.

Samenwerking
KwadrantGroep werkt in onderzoeksprojecten met verschillende partners samen, daarnaast is er een langdurige samenwerking met twee partners:

KwadrantGroep is partner van het  Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO-UMCG). Het UNO-UMCG is het samenwerkingsverband van het UMCG en zestien ouderenzorgorganisaties in Noord- en Oost-Nederland. KwadrantGroep neemt actief deel aan de themagroepen ‘pijn en comorbiditeit’ en ‘eerstelijns ouderenzorg’. 

KwadrantGroep participeert ook in  FAITH Research, een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties in de zorg voor kwetsbare mensen vanuit de Hanzehogeschool en NHL Stenden Hogeschool. Onderzoeken van FAITH richten op zorg voor en ondersteuning van ouderen, hun sociale omgeving en zorgprofessional. 

Onderzoek doen bij KwadrantGroep? 
Ben jij student en wil je een afstudeeronderzoek in de ouderenzorg doen? Dan kun je via onderzoekscommissie@kwadrantgroep.nl contact met ons opnemen.