Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Meerdere besmettingen in De Hofwijck; voorlopig geen bezoek

23 oktober 2020

Ondanks alle maatregelen die KwadrantGroep heeft getroffen in woonzorgcentrum De Hofwijck in Leeuwarden, is er sprake van meerdere coronabesmettingen. Het aantal bewoners dat besmet is met het coronavirus is 14. Ook zijn er 3 medewerkers positief getest. Alle bewoners zijn in quarantaine en worden beschermd verpleegd.

Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan hebben we helaas moeten besluiten dat er voorlopig geen bezoek mogelijk is in De Hofwijck. Dit is een tijdelijke maatregel die voorlopig geldt tot en met vrijdag 30 oktober. Wij betreuren dit zeer, voor bewoners, naasten en de betrokken collega’s. 

Nadat begin deze week bij een aantal bewoners en medewerkers het coronavirus werd vastgesteld, zijn donderdag 21 oktober alle bewoners uit voorzorg getest. Uit deze testen blijkt dat er in totaal 14 bewoners met het virus besmet zijn. 

Voor vragen van familie en naasten is er een apart telefoonnummer: 088 512 27 77. Dit telefoonnummer is op werkdagen van 10.00 - 16.00 uur en in het weekeind van 10.00 - 13.00 uur telefonisch bereikbaar.

 

« Terug naar overzicht