Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Medewerker zorgfinanciering

Ben jij de nieuwe Medewerker zorgfinanciering van de KwadrantGroep?

Bij het team Zorg Financiering zoeken wij per direct een Medewerker Zorgfinanciering voor 32-36 uur in de week.

Over de functie
Je verricht vaktechnische administratieve werkzaamheden binnen de Zorgadministratie. Je verwerkt mutaties en controleert de zorg- en cliëntgegevens. Je signaleert en controleert gegevens op basis van de compliant afspraken. Je verstrekt informatie en maakt waar nodig overzichten. Je beantwoordt vragen van in- en externe betrokkenen ten aanzien van facturen, betalingen en/of mutaties. Je bent een actieve coach en dient als vraagbaak voor de zorgprofessional in het first time right registeren en aanleveren van zorg- en cliënt gegevens. Je informeert en adviseert belanghebbenden over de richtlijnen/werkwijzen van mutaties en registraties. Je voert AO/IC controles uit. Je kan medewerkers en leidinggevenden begeleiden op het eigen administratief deelgebied, geeft hiertoe voorlichting en stelt gebruikershandleidingen op. Je bent werkzaam ten behoeve van de hele zorggroep. Je zorgt er kortom voor dat de systemen op orde zijn en dat de processen binnen de zorgadministratie soepel verlopen.

Jouw profiel

 • Een opleiding op MBO niveau 4 Administratief.

 • Je hebt meer dan twee jaar relevante administratieve werkervaring.
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met registratie in zorg- en cliëntsystemen, zorg- en dienstverlening en de relevante wet- en regelgeving.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.
 • Je werkt analytisch, werkt accuraat en weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden.
 • Je bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen en bent stressbestendig
 • Je neemt initiatief en bent oplossingsgericht.
 • Je kunt situationeel coachen, motiveren en werkt klantgericht
 • Enthousiast, flexibel en relatiegericht.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Gelet op de teamsamenstelling gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een man.

Over ons
De KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de zorg. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van ons denken en doen.

Wij bieden een totaalpakket aan ouderenzorg, zoveel mogelijk in de eigen omgeving en in samenwerking met lokale organisaties. Dat is voor ons de kracht van verbinding. De KwadrantGroep bestaat uit sterke merken; de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp, Zorgmaatwerk (ambulante GGZ) en servicepakket PluZ. Wij zijn er voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit doen we door een totaalpakket aan zorg te bieden; ondersteuning thuis, zorg thuis, wonen met zorg en tijdelijk bij ons. Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij investeren in hun groei en ontwikkeling zodat zij met veel plezier de beste zorg kunnen bieden.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie in een ambitieus team, met volop ruimte voor je eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 40. De functie is in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid van een vast contract. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een vergoeding krijgen voor fitness, fiets, computer/tablet of weekendje weg, kun je deelnemen aan fiscale uitruil reiskosten woon werk én kun je korting ontvangen op verzekeringen of op je telefoonabonnement.


Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 25 mei 2019 online op deze vacature via onderstaande button en stuur je motivatiebrief en je CV mee.


Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Amir Amini, Teamleider Zorg Financiering, op telefoonnummer 06 107 893 78.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren