Medewerker Welzijn wijkzorgcentrum Sint Jozef Leeuwarden

Palet zoekt een Medewerker Welzijn

Bij de afdeling Welzijn van Wijkzorgcentrum Sint Jozef in Leeuwarden, is vanwege uitbreiding de vacature ontstaan van Medewerker Welzijnvoor 24 uur in de week.

Over de functie
Je organiseert en coördineert individuele- en groepsgerichte welzijn bevorderende activiteiten die aansluiten op het zorgplan dan wel behoeften en interesses van bewoners van het wijkzorgcentrum maar ook voor ouderen uit de buurt. In samenspraak met de Coördinator Welzijn stel je het welzijnsprogramma samen.

Daarnaast ondersteun en begeleid je bewoners bij diverse activiteiten. Je maakt de individuele welzijnsbehoefte van bewoners inzichtelijk en stemt hierop de activiteiten af. In samenwerking met het netwerk van de bewoner, vrijwilligers en het team draag je zorg voor een optimaal welzijnsaanbod zowel individueel als groepsgericht. Je ziet kansen voor vernieuwende activiteiten en onderneemt hierop actie. Verder heb je een signalerende functie en rapporteert hierover. Daarnaast draag je zorg voor het bestellen van materialen ten behoeve van diverse activiteiten en zorg je voor het afhandelen van de nota's en declaraties.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een welzijnsdiploma op minimaal kwalificatieniveau 3 en hebt minimaal 1 jaar werkervaring.
  • Jouw sterke punten zijn je goede contactuele eigenschappen, waarbij tact, geduld, respect en een invoelend vermogen van belang zijn.
  • Je bent oplettend met betrekking tot de kwaliteit en veiligheid van alle werkzaamheden.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende baanmet volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: fitness, fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De functie is in eerste instantie voor bepaalde tijd tot en met 31 december 2019.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 23 januari 2019online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Sollicitatiegesprekken staan gepland op 29 januari 2019.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Anja Verhaag, Coördinator Welzijn, op telefoonnummer 058-213 14 25.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren