Medewerker Welzijn Palet Bilgaard

Palet zoekt een Medewerker Welzijn

Bij het zorgteam van Kleinschalig wonen Bilgaard in Leeuwarden, is vanwege uitbreiding de vacature ontstaan van Medewerker Welzijnvoor gemiddeld 20 uur in de week.

Over de functie
Je organiseert en plant recreatieve en culturele activiteiten, zowel individueel als groepsgericht bij bewoners met dementie, psychiatrische en verstandelijke beperkingen. Daarnaast ondersteun en begeleid je de cliënten bij diverse activiteiten. Je signaleert problemen bij cliënten en rapporteert hierover. Je coördineert de individuele welzijnsbehoefte van bewoners en de inzet van vrijwilligers bij je activiteit in samenspraak met de buurtcoach. Daarnaast draag je zorg voor het bestellen van materialen ten behoeve van diverse activiteiten en zorg je voor het afhandelen van de nota's en declaraties in overleg met de Manager WWZ. Met de vrijwilligers en het verzorgend personeel werk je nauw samen.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding SPW of soort gelijke opleiding.
  • Ervaring in de omgang met zorg- en verpleegbehoeftige bewoners is een pré.
  • Jouw sterke punten zijn je goede contactuele eigenschappen, waarbij tact, geduld, respect en een invoelend vermogen van belang zijn.
  • Je bent oplettend met betrekking tot de kwaliteit en veiligheid van alle werkzaamheden.

Over ons
Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende baanmet volop ruimte voor eigen initiatief. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: fitness, fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De functie is eerst voor een jaar met de mogelijkheid op vast dienstverband.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 22 augustusonline op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jet Lammers, Manager Wonen Welzijn en Zorg, op telefoonnummer 06 23390073.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren