Medewerker Welzijn

De Friese Wouden zoekt een Medewerker Welzijn

Bij het team Welzijn in het woonzorgcentrum Berchhiem (Tytsjerksteradiel) ontstaat met ingang van 1 november 2018 de vacature van Medewerker Welzijn(uren in overleg in overleg te bepalen).

Over de functie
Je organiseert en plant recreatieve en culturele activiteiten, zowel individueel als groepsgericht bij bewoners met dementie, psychiatrische en verstandelijke beperkingen. Daarnaast ondersteun en begeleid je de cliënten bij diverse activiteiten. Je signaleert problemen bij cliënten en rapporteert hierover. Je coördineert de individuele welzijnsbehoefte van bewoners en de inzet van vrijwilligers bij je activiteit in samenspraak met de buurtcoach. Daarnaast draag je zorg voor het bestellen van materialen ten behoeve van diverse activiteiten en zorg je voor het afhandelen van de nota's en declaraties in overleg met de Manager WWZ. Met de vrijwilligers en het verzorgend personeel werk je nauw samen.


Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van diploma SPW of MZ.
  • Je hebt twee jaar ervaring in een soort gelijke functie.
  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Met jouw inlevingsvermogen en positieve houding kijk jij naar mogelijkheden en niet naar beperkingen.
  • Samenwerken vind jij belangrijk, respect en collegialiteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je kunt bewoners overtuigen, stimuleren en motiveren bij het aanbrengen van structuur.
  • Je organiseert en begeleid welzijnsactiviteiten voor individuelen en groepen interne cliënten.
  • Je hebt affiniteit en/of werkervaring met ouderen met dementie.
  • Als medewerker Welzijn maak je deel uit van een zelforganiserend zorgteam.
  • Samen met het team lever je een positieve bijdrage aan het wonen en welzijn, het brede aspect van kwaliteit van leven (sociale benadering). De bewoners en betrokkenen worden hierbij geactiveerd.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in een van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende functie in een klein team, met volop ruimte voor eigen initiatief, bij een warme organisatie met een informele werksfeer. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. En wil je graag meer uren werken bovenop je contract, dan geven wij de mogelijkheid om extra te werken binnen de flexpool van de KwadrantGroep. De functie is in eerste instantie voor half jaar met de mogelijkheid op een vast contract.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 25 september 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 42.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met naar Sjoerdje Kootstra, Coördinator Welzijn, op telefoonnummer 06 51029679.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je dan ook om in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren