Medewerker Techniek en Onderhoud

De Friese Wouden zoekt een medewerker Techniek en Onderhoud

Vanwege het vertrek van een college is de vacature ontstaan voor medewerker Techniek en Onderhoud voor gemiddeld 36 uur in de week.

Over de functie
Als medewerker Techniek en onderhoud ben je verantwoordelijk voor het leveren van technisch onderhoud aan gebouwen, wooneenheden, algemene ruimtes en technische installaties. Je voorkomt schade, storingen en defecten en signaleert onveilige situaties en bent bevoegd om, wanneer nodig, handelend op te treden. Tevens draag je zorg voor administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van verbruikte materialen en urenregistratie voor woonheden.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma, het liefst Electrotechniek en je hebt kennis m.b.t. VCA.
  • Je beschikt over een afgeronde VCA opleiding je je hebt ervaring met diverse technieken en werktuigbouwkunde.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken conform afspraken.
  • Je bent sociaal en kunt je inleven in anderen.
  • Je bent oplettend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We werken in zelforganiserende teams onder regie van onze cliënten. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

De Centrale Diensten ondersteunen de zorgorganisatie. Wij leveren bijvoorbeeld diensten als administratie, IT, facilitair en communicatie. Het is onze missie om door goede en efficiënte diensten onze zorgprofessionals te "ontzorgen".

Ons aanbod
Wij bieden je een leuke functie. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 35. De cao VVT is van toepassing. De functie is voor 1 jaar.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 24 november 2017 online op deze vacature via onderstaande button. Vergeet niet jouw motivatiebrief met je CV mee te sturen!

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Petra Hillenius, teamcoach Facilitair op telefoonnummer 06 455 929 31.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren