Medewerker restaurant Berchhiem

De Friese Wouden zoekt een Medewerker restaurant (oproepkracht) in Burgum

Bij woonzorgcentrum Berchhiem ontstaat wegens vertrek van een collega, met ingang van 1 december 2018 de vacature van Medewerker restaurant (oproepkracht).

Over de functie
Je bereidt, verzorgt en distribueert diverse maaltijden en tussentijdse verstrekkingen op een efficiënte wijze volgens de HACCP-richtlijnen. Je draagt zorg voor de dagelijkse werkzaamheden binnen het restaurant met een hoogwaardig niveau van gastvrijheid. Naast het verstrekken van broodjes, soep, snacks, koffie, thee en dranken in het restaurant, verzorg je ook lunchvoorzieningen en de koffie- en theevoorziening ten behoeve van vergaderingen en overige bijeenkomsten.

Jouw profiel

  • Je hebt MBO denk- en werkniveau.
  • Je hebt kennis van de werkzaamheden als gastheer/gastvrouw.
  • Je hebt werkervaring in de horeca of binnen een restaurant/instellingskeuken.
  • Je bent op de hoogte van de procedures van de HACCP regelgeving en de veiligheidsvoorschriften.

Over ons
De Friese Wouden biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een leuke functie, met volop ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 15. De cao VVT is van toepassing. De functie is in eerste instantie tijdelijk, maar met kans op een vast dienstverband.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer dan vóór 30 november 2018online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Petra Hillenius, Teamcoach facilitair, op telefoonnummer 06 455 929 31.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep.

Nu solliciteren