Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.

Medewerker Keuken/Woonassistent woonzorgcentrum Dongeraheem

Elkander zoekt een Medewerker Keuken/woonassistent met keuken ervaring in Dokkum

Bij woonzorgcentrum Dongeraheem in Dokkum is de vacature(s) ontstaan van Medewerker Keuken voor gemiddeld 12 uur per week.

Over de functie
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en het uitserveren van de diverse maaltijden voor de bewoners van woonzorgcentrum Dongeraheem. Daarnaast worden van de medewerker schoonmaakwerkzaamheden verwacht in de afwaskeuken zoals het reinigen van servies, bestek en het schoonhouden van de keukenruimten volgens de HACCP-normen.

Jouw profiel

  • Je hebt LBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt werkervaring in een instellingskeuken.
  • Je bent op de hoogte van de procedures van de HACCP regelgeving en de veiligheidsvoorschriften.
  • Je bent in staat om zorgvuldig en nauwkeurig te functioneren.

Over ons
Elkander biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. We trekken hierbij samen op met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals, maar ook met lokale netwerkorganisaties. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken en dorpen.

Ons aanbod
Wij bieden je een boeiende functie. De cao VVT is van toepassing en de functie is ingedeeld in FWG 15. We bieden daarnaast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: vergoeding voor fitness en fietsen, fiscale uitruil, verzekeringen en korting op je telefoonabonnement. De functie is in eerste instantie tot 1 oktober 2019.

Interesse
Spreekt dit je aan? Solliciteer danvóór 30 maart 2019online op deze vacature via onderstaande button en stuur jouw motivatiebrief met je CV mee.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Mark Boersma, senior medewerker keuken, op telefoonnummer 0519 228900.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij geschiktheid voorrang. Medewerkers van de KwadrantGroep worden beschouwd als interne kandidaat. We verzoeken je in je brief duidelijk te vermelden dat je werkzaam bent bij één van de organisaties van de KwadrantGroep

Nu solliciteren